Batuhan Bir Kez Daha Tarih Yazdı

SPOR 20.02.2017 - 09:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Batuhan Bir Kez Daha Tarih Yazdı

17-19 Şubat tarihlerinde Bulgaristan’da yapılacak Avrupa Karate Şampiyonasında Denizlili Milli karateci Batuhan Özdemir’in de yer aldığı Kata Milli Takimimiz altın madalya kazandı.

17-19 Şubat tarihleri arasında Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yapılan 44. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasına 50 ülkeden 1147 sporcu katıldı. Önceki gün tamamlanan şampiyonayı Türkiye, beş altın, üç gümüş, dört bronz olmak üzere toplam 12 madalya ile tamamladı.   KATA MİLLİ TAKIMI ALTINA UZANDI   Avrupa Şampiyonasının ikinci gününde Ümit-Genç Erkek Kata Milli Takımı tatamiye çıktı. Mehmet Batuhan Özdemir, Enes Özdemir ve Kutluhan Duran'dan oluşan kata milli takımı, ilk olarak Ukrayna'yı 5-0 yenerek galibiyet serisine başladı. İkinci turda Sırbistan'ı 4-1 ile geçerek yarı finale kalan milliler, Rusya'ya da şans tanımayıp 3-2'lik skorla geçerek final biletini kaptı.    Organizasyon akşam seansında İtalya ile final oynayan milliler, rakibinin Sochin katasına Unsu ile karşılık verdi. Final sonunda İtalya'yı da 4-1 mağlup eden Kata Milli Takımı altın madalya kazanarak kürsünün zirvesinde yer aldı.   BATUHAN İKİNCİ DEFA AVRUPA ŞAMPİYONU   Ay-Yıldızlılar'da kariyerinde 2015 sene Avrupa Şampiyonu unvanı bulunan Denizlili Batuhan Özdemir, Bulgaristan’da ikinci defa Avrupa Şampiyonu olarak müthiş bir başarıya daha imza attı. Şampiyona da milli takım formasını giyen bir diğer Denizlili Kerem Kaya ise, +70 kg’da tatamiye çıktı. Sporcumuz ilk turda Ukraynalı rakibine 1-0 yenilerek elendi.    İBANOĞLU GURUR DUYDUK   Bulgaristan’da ki şampiyonada Denizlili sporcuların durumunu yakından takip eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, karatede gelen Avrupa Şampiyonluğu ile gururlandıklarını söyledi.  İki değerli sporcuyu Denizli’den karate milli takımına kazandırdıklarını ifade eden İbanoğlu, her iki sporcunun da milli formayı giyerek gururla ülkemizi temsil ettiklerini belirtti.    VALİ ALTIPARMAK EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLADI   Avrupa Karate Şampiyonasında millilerin elde ettiği zafer sonrası Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, twitter hesabından yaptığı paylaşımla karatecileri tebrik etti. Vali Altıparmak, elde edilen bu başarıda emeği geçen herkesi kutladı.   
17-19 Şubat tarihlerinde Bulgaristan’da yapılacak Avrupa Karate Şampiyonasında Denizlili Milli karateci Batuhan Özdemir’in de yer aldığı Kata Milli Takimimiz altın madalya kazandı.

17-19 Şubat tarihleri arasında Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da yapılan 44. Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasına 50 ülkeden 1147 sporcu katıldı. Önceki gün tamamlanan şampiyonayı Türkiye, beş altın, üç gümüş, dört bronz olmak üzere toplam 12 madalya ile tamamladı.

 

KATA MİLLİ TAKIMI ALTINA UZANDI

 

Avrupa Şampiyonasının ikinci gününde Ümit-Genç Erkek Kata Milli Takımı tatamiye çıktı. Mehmet Batuhan Özdemir, Enes Özdemir ve Kutluhan Duran'dan oluşan kata milli takımı, ilk olarak Ukrayna'yı 5-0 yenerek galibiyet serisine başladı. İkinci turda Sırbistan'ı 4-1 ile geçerek yarı finale kalan milliler, Rusya'ya da şans tanımayıp 3-2'lik skorla geçerek final biletini kaptı. 

 

Organizasyon akşam seansında İtalya ile final oynayan milliler, rakibinin Sochin katasına Unsu ile karşılık verdi. Final sonunda İtalya'yı da 4-1 mağlup eden Kata Milli Takımı altın madalya kazanarak kürsünün zirvesinde yer aldı.

 

BATUHAN İKİNCİ DEFA AVRUPA ŞAMPİYONU

 

Ay-Yıldızlılar'da kariyerinde 2015 sene Avrupa Şampiyonu unvanı bulunan Denizlili Batuhan Özdemir, Bulgaristan’da ikinci defa Avrupa Şampiyonu olarak müthiş bir başarıya daha imza attı. Şampiyona da milli takım formasını giyen bir diğer Denizlili Kerem Kaya ise, +70 kg’da tatamiye çıktı. Sporcumuz ilk turda Ukraynalı rakibine 1-0 yenilerek elendi. 

 

İBANOĞLU GURUR DUYDUK

 

Bulgaristan’da ki şampiyonada Denizlili sporcuların durumunu yakından takip eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, karatede gelen Avrupa Şampiyonluğu ile gururlandıklarını söyledi.  İki değerli sporcuyu Denizli’den karate milli takımına kazandırdıklarını ifade eden İbanoğlu, her iki sporcunun da milli formayı giyerek gururla ülkemizi temsil ettiklerini belirtti. 

 

VALİ ALTIPARMAK EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLADI

 

Avrupa Karate Şampiyonasında millilerin elde ettiği zafer sonrası Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, twitter hesabından yaptığı paylaşımla karatecileri tebrik etti. Vali Altıparmak, elde edilen bu başarıda emeği geçen herkesi kutladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.