Bayan badminton takımından başkan Akyol'a ziyaret

SPOR 16.02.2017 - 15:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bayan badminton takımından başkan Akyol'a ziyaret

Denizli'de düzenlenen okullar arası Genç Kızlar Badminton İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Eğitimdeki başarılarıyla adından söz ettiren Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesi öğrencileri bu kez de Denizli'de düzenlenen Badminton ve Oryantiring müsabakalarında il birinciliği ve il üçüncülüğünü elde ederek kupa kazanmaya hak kazandı.

İlçeye birincilik kupasıyla dönen öğrenciler, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'u makamında ziyaret ederek kupalarını Başkan Akyol'a takdim ettiler. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, İlçe Gençlik Spor Müdürü Serdar Eren, Özay Gönlüm Fen Lisesi Müdür yardımcıları Zekeriya Gülcan, Ümit Korkut, Matematik Öğretmeni Saim Özcan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Habip Işık eşlik etti. İlçenin ve okullarının adına kazanmış oldukları başarıdan dolayı öğrencileri ve öğretmenleri tebrik eden Başkan Akyol, "İlk önce göstermiş olduğunuz performans ve başarıdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah temennimiz, bu güzel başarınızı Türkiye Şampiyonluğuyla taçlandırarak ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek adımızı duyurmanızdır. Gençlere ve spora çok önem veriyoruz. Sosyal belediyecilik anlamında atılacak olan adımları emin bir şekilde atıyoruz. Tavas Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneğini kurduk. Spor, kültür, sosyal faaliyet, gençlerin birbiriyle sosyalleşmesi ve paylaşımcı olması ilçenin geleceğine emin adımlarla yürümesi için çok önemli. Kurmuş olduğumuz dernekle bu söylediğimiz oluşumların hepsinin temelini atmış olacağız. Eğitim, sanat ve sportif faaliyetlerde daha fazla imkân sağlamak adına Belediye olarak her şeyi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Hep birlikte daha çok çalışarak bir çok başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.
Denizli'de düzenlenen okullar arası Genç Kızlar Badminton İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Eğitimdeki başarılarıyla adından söz ettiren Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesi öğrencileri bu kez de Denizli'de düzenlenen Badminton ve Oryantiring müsabakalarında il birinciliği ve il üçüncülüğünü elde ederek kupa kazanmaya hak kazandı.

İlçeye birincilik kupasıyla dönen öğrenciler, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'u makamında ziyaret ederek kupalarını Başkan Akyol'a takdim ettiler. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, İlçe Gençlik Spor Müdürü Serdar Eren, Özay Gönlüm Fen Lisesi Müdür yardımcıları Zekeriya Gülcan, Ümit Korkut, Matematik Öğretmeni Saim Özcan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Habip Işık eşlik etti.

İlçenin ve okullarının adına kazanmış oldukları başarıdan dolayı öğrencileri ve öğretmenleri tebrik eden Başkan Akyol, "İlk önce göstermiş olduğunuz performans ve başarıdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah temennimiz, bu güzel başarınızı Türkiye Şampiyonluğuyla taçlandırarak ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek adımızı duyurmanızdır.

Gençlere ve spora çok önem veriyoruz. Sosyal belediyecilik anlamında atılacak olan adımları emin bir şekilde atıyoruz.

Tavas Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneğini kurduk. Spor, kültür, sosyal faaliyet, gençlerin birbiriyle sosyalleşmesi ve paylaşımcı olması ilçenin geleceğine emin adımlarla yürümesi için çok önemli. Kurmuş olduğumuz dernekle bu söylediğimiz oluşumların hepsinin temelini atmış olacağız. Eğitim, sanat ve sportif faaliyetlerde daha fazla imkân sağlamak adına Belediye olarak her şeyi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

Hep birlikte daha çok çalışarak bir çok başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.