Bayan yayaya araç çarptı!

DENİZLİ 30.07.2018 - 11:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bayan yayaya araç çarptı!

Denizli Otogar ışıkları olarak bilinen noktada karşıdan karşıya geçmeye çalışan bayan yayaya araç çarptı.   Edinilen bilgiye göre; bugün saat 10.30 sularında İstasyon Caddesi'nde otogar ışıkları olarak bilinen noktanın altından karşıdan karşıya geçmeye çalışan bayan yayaya  dikkatsizlik sonucu 48 LP 592 plakalı ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan bayan yaya hafif şekilde yaralandı.   Çevredekilerin ve araç sürücüsünün ilk müdahale ettiği bayan yaya olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Otogar ışıkları olarak bilinen noktada karşıdan karşıya geçmeye çalışan bayan yayaya araç çarptı.

 

Edinilen bilgiye göre; bugün saat 10.30 sularında İstasyon Caddesi'nde otogar ışıkları olarak bilinen noktanın altından karşıdan karşıya geçmeye çalışan bayan yayaya  dikkatsizlik sonucu 48 LP 592 plakalı ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan bayan yaya hafif şekilde yaralandı.

 

Çevredekilerin ve araç sürücüsünün ilk müdahale ettiği bayan yaya olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.