Bayanlar bu habere çok sevinecek

TEKNOLOJİ 01.07.2016 - 12:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Bayanlar bu habere çok sevinecek

denizli haber / denizli 20 haber / Bayanlar bu habere çok sevinecek

Tasarımcılar birbirinden ilginç ürünler ortaya çıkarıyor. Bunlardan biride ışıklı ayakkabı şimdi Denizli’de sahiplerini bekliyor. Özellikle bayanların ayakkabı koleksiyonlarına bir yenisi daha ekleniyor. Üretimine yeni geçilen ve sekiz ayrı renkte ışık sistemiyle bayanlara özel üretilmiş spor ayakkabı Denizli Özmen Ayakkabı’da yer alıyor. Uzun yıllardır teknolojinin gelişmesi birçok sektörde ilerlemeyi arttırmıştır, bu sektörlerden biri de moda sektörü, ihtiyaçların şekillenmesinden sonra, yaratıcılıkta sınır tanımıyor. Tasarımcılar birbirinden ilginç ve ilgi çekici ürünler ortaya çıkarmaya devam ediyor. Hayatımızın her noktasında fazlası ile kullanılan ampuller yerini yavaş yavaş yeni nesil led lambalara bırakmaya başladı. Tasarımcılar ledli ayakkabının ne kadar da sıra dışı ve özel bir parça olarak ortaya çıkardığını gösteriyor. Şık ve göz alıcı bu ürünler şuanda piyasada pek nadir bulunmakta. ÜRÜNÜMÜZ  SINIRLI SAYIDA Denizli’ye ledli ayakkabıyı ilk kez getiren Özmen Ayakkabı işletme sahibi Murat Özmen, “Mağazamızda bir birinden kaliteli ve güzel ürünleri bulundurmaktayız. Bayram dolayısı ile ürünlerimize birçok değişik model ve tarzlarda ürünler koyduk. Bunlardan en göz alıcı ve değişik bir model olan ledli ayakkabıyı Denizlili bayanlarla buluşturmayı düşündük. Sekiz ayrı renkle uzun süreli kullanılabilen ve gerektiğinde şarj olan ledli ayakkabılar, şuanda sınırlı sayıda bulunmaktadır. Talep edildiğinde temin etmemiz mümkündür” dedi. DENİZLİ20HABER
denizli haber / denizli 20 haber / Bayanlar bu habere çok sevinecek

Tasarımcılar birbirinden ilginç ürünler ortaya çıkarıyor. Bunlardan biride ışıklı ayakkabı şimdi Denizli’de sahiplerini bekliyor.

Özellikle bayanların ayakkabı koleksiyonlarına bir yenisi daha ekleniyor. Üretimine yeni geçilen ve sekiz ayrı renkte ışık sistemiyle bayanlara özel üretilmiş spor ayakkabı Denizli Özmen Ayakkabı’da yer alıyor.

Uzun yıllardır teknolojinin gelişmesi birçok sektörde ilerlemeyi arttırmıştır, bu sektörlerden biri de moda sektörü, ihtiyaçların şekillenmesinden sonra, yaratıcılıkta sınır tanımıyor. Tasarımcılar birbirinden ilginç ve ilgi çekici ürünler ortaya çıkarmaya devam ediyor. Hayatımızın her noktasında fazlası ile kullanılan ampuller yerini yavaş yavaş yeni nesil led lambalara bırakmaya başladı. Tasarımcılar ledli ayakkabının ne kadar da sıra dışı ve özel bir parça olarak ortaya çıkardığını gösteriyor. Şık ve göz alıcı bu ürünler şuanda piyasada pek nadir bulunmakta.

ÜRÜNÜMÜZ  SINIRLI SAYIDA

Denizli’ye ledli ayakkabıyı ilk kez getiren Özmen Ayakkabı işletme sahibi Murat Özmen, “Mağazamızda bir birinden kaliteli ve güzel ürünleri bulundurmaktayız. Bayram dolayısı ile ürünlerimize birçok değişik model ve tarzlarda ürünler koyduk. Bunlardan en göz alıcı ve değişik bir model olan ledli ayakkabıyı Denizlili bayanlarla buluşturmayı düşündük. Sekiz ayrı renkle uzun süreli kullanılabilen ve gerektiğinde şarj olan ledli ayakkabılar, şuanda sınırlı sayıda bulunmaktadır. Talep edildiğinde temin etmemiz mümkündür” dedi.

DENİZLİ20HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.