Bayram'ı Bursa ve Çanakkale'de geçirdiler

DENİZLİ 31.08.2016 - 10:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bayram'ı Bursa ve Çanakkale'de geçirdiler

  Merkezefendi Belediyesi’nin  ‘Bursa-Çanakkale Tarihe Yolculuk’ gezisi çerçevesinde Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi ile Denizli Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümünde Bursa ve Çanakkale’ye çıkarma yaptı.   Merkezefendi Belediyesi’nin geniş yankı uyandıran ‘Bursa-Çanakkale Tarihe Yolculuk’ projesi, bu yıl da kaldığı yerden devam ediyor. Bu çerçevede Merkezefendi ilçesinde oturan 50 yaş üstü vatandaşlar Osmanlı Devleti’nin kurulduğu Bursa ile Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı ve büyük bir destanın yazıldığı Çanakkale’yi ziyaret ediyor. Ecdat ile torunların bu büyük buluşması da duygu dolu anlar yaşatıyor.   Bursa ve Çanakkale’ye 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümünde Merkezefendi’den anlamlı bir ziyaret gerçekleştiriliyor. Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi ile Denizli Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümünde Bursa ve Çanakkale’ye çıkarma yapıyor. Salı akşamı yola çıkan gaziler ve şehit aileleri Bursa ve Çanakkale’de tam anlamıyla tarihe yolculuk yapıyor.   “ZOR ZAMANLARIMIZDA ÇOK ANLAMLI BİR GEZİ DÜZENLİYORUZ”   Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Valiliği önünde düzenlenen törende konuştu. Başkan Subaşıoğlu, “Bursa ve Çanakkale Tarihe Yolculuk gezimizi düzenlemeye devam ediyoruz. 50 yaş üstü Merkezefendili vatandaşlarımızı tarihimizin önemli iki şehrini görme fırsatı sunuyoruz. Bugün ise çok anlamlı bir gezi olacak. Yıllarca süren savaşlar sonrası milletimizin zaferi olan 30 Ağustos tarihinde Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi ile Denizli Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyelerimizi Bursa ve Çanakkale’ye uğurluyoruz. Herkes bilmelidir ki milletimiz çok büyüktür. Tarih boyunca yaşadığımız zorluklar karşısında hiçbir zaman yılmadık. Bugünde ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Ancak büyük ve asil bir millet olarak bununda üstesinden geleceğiz. Tam bu zamanlarda böyle gezimizin olması da çok büyük önem taşıyor. Bu düşüncelerce milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerine yer verdi.  Denizli Vali Yardımcısı İsmail Soykan ve AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan da gazi ve şehit yakınlarına Bursa ve Çanakkale için hayırlı yolculuklar diledi.   YOLCULARI TEK TEK UĞURLADILAR   Denizli Valiliği önünden otobüslerle yola çıkan 180 kişilik kafileyi Denizli Vali Yardımcısı İsmail Soykan, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu uğurladı. 

 

Merkezefendi Belediyesi’nin  ‘Bursa-Çanakkale Tarihe Yolculuk’ gezisi çerçevesinde Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi ile Denizli Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümünde Bursa ve Çanakkale’ye çıkarma yaptı.

 

Merkezefendi Belediyesi’nin geniş yankı uyandıran ‘Bursa-Çanakkale Tarihe Yolculuk’ projesi, bu yıl da kaldığı yerden devam ediyor. Bu çerçevede Merkezefendi ilçesinde oturan 50 yaş üstü vatandaşlar Osmanlı Devleti’nin kurulduğu Bursa ile Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı ve büyük bir destanın yazıldığı Çanakkale’yi ziyaret ediyor. Ecdat ile torunların bu büyük buluşması da duygu dolu anlar yaşatıyor.

 

Bursa ve Çanakkale’ye 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümünde Merkezefendi’den anlamlı bir ziyaret gerçekleştiriliyor. Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi ile Denizli Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümünde Bursa ve Çanakkale’ye çıkarma yapıyor. Salı akşamı yola çıkan gaziler ve şehit aileleri Bursa ve Çanakkale’de tam anlamıyla tarihe yolculuk yapıyor.

 

“ZOR ZAMANLARIMIZDA ÇOK ANLAMLI BİR GEZİ DÜZENLİYORUZ”

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Valiliği önünde düzenlenen törende konuştu. Başkan Subaşıoğlu, “Bursa ve Çanakkale Tarihe Yolculuk gezimizi düzenlemeye devam ediyoruz. 50 yaş üstü Merkezefendili vatandaşlarımızı tarihimizin önemli iki şehrini görme fırsatı sunuyoruz. Bugün ise çok anlamlı bir gezi olacak. Yıllarca süren savaşlar sonrası milletimizin zaferi olan 30 Ağustos tarihinde Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi ile Denizli Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyelerimizi Bursa ve Çanakkale’ye uğurluyoruz. Herkes bilmelidir ki milletimiz çok büyüktür. Tarih boyunca yaşadığımız zorluklar karşısında hiçbir zaman yılmadık. Bugünde ülke olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Ancak büyük ve asil bir millet olarak bununda üstesinden geleceğiz. Tam bu zamanlarda böyle gezimizin olması da çok büyük önem taşıyor. Bu düşüncelerce milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerine yer verdi.  Denizli Vali Yardımcısı İsmail Soykan ve AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan da gazi ve şehit yakınlarına Bursa ve Çanakkale için hayırlı yolculuklar diledi.

 

YOLCULARI TEK TEK UĞURLADILAR

 

Denizli Valiliği önünden otobüslerle yola çıkan 180 kişilik kafileyi Denizli Vali Yardımcısı İsmail Soykan, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu uğurladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.