Bayram Şekerleri Başkan'dan

DENİZLİ 25.05.2020 - 10:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bayram Şekerleri Başkan'dan

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, dün sokağa çıkan 65 yaş ve üzeri vatandaşların bayramını kutlayarak çeşitli ikramlarda bulundu.   Ramazan Bayramı'nın ilk günü sokağa çıkma izini verilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar çifte bayram yaşadı. Bayramlıklarını giyen yaşlılarımız eşleriyle birlikte dışarı çıkarak maskeleri ve sosyal mesafe kurallarına uyarak güneşli havanın tadını çıkardı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile sokağa çıkamayan ve bayramın ilk gününde yürüyüş mesafesinde sokağa çıkmalarına izin verilen 65 yaş ve üstü vatandaşları yalnız bırakmadı.     İKRAMLAR BAŞKAN'DAN Başkan Arslan, 21 Mart’tan bu yana üçüncü defa sokağa çıkan 65 yaş ve üstü vatandaşların belediye parkında bir araya gelerek bayramını kutladı. Başkan Arslan, misafirlerini tek tek karşılayarak onlara kolonya, şeker ,kurabiye ve çay ikramında bulundu. Onlarla sohbet eden Başkan Arslan“ Uzun süredir evinde olan, hiç sokağa çıkmamış olan o kadar çok yaşlımız var ki onları sokakta görmek bizi çok mutlu etti.   BAYRAM HEYECANI EVLERİNİZDEN EKSİK OLMASIN Sizler bizim için değerlisiniz , Allah tuttuğunuz oruçları, ibadetlerinizi, duâlarınızı dergâhı izzetinde kabul ve makbul etsin. Ancak tüm olumsuzluklara rağmen bayram heyecanı evlerimizden eksik olmasın. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da gönüllerimiz bir. Gönül evlerimizin her zamankinden daha şen, her zamankinden daha kalabalık olacağı bir bayram dilerim" dedi.     GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTULAR Coronivürüs önlemleri ve tedbirleri kapsamında ilçe dışında bayrama gelemeyen evlet ve torunları yaşlıları görüntülü arayarak bayramlarını kutladı. Görüşmeler esnasında duygulu anlar da yaşandı. Başkan Arslan’ın misafirberliği ve ikramlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.   BUGÜNLER DE GERİDE KALACAK Bu yıl korona virüsü nedeniyle çocuklarımız ziyaretimize gelemediler. Bayramımızı buruk kutluyoruz. Başkanımız ziyaretiyle bizi yalnız bırakmadı Allah’ın izniyle bu süreç geçecek ve inşallah kurban bayramında bu özlemi gidermiş oluruz" dedi.  

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, dün sokağa çıkan 65 yaş ve üzeri vatandaşların bayramını kutlayarak çeşitli ikramlarda bulundu.

 

Ramazan Bayramı'nın ilk günü sokağa çıkma izini verilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar çifte bayram yaşadı. Bayramlıklarını giyen yaşlılarımız eşleriyle birlikte dışarı çıkarak maskeleri ve sosyal mesafe kurallarına uyarak güneşli havanın tadını çıkardı.


Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeni ile sokağa çıkamayan ve bayramın ilk gününde yürüyüş mesafesinde sokağa çıkmalarına izin verilen 65 yaş ve üstü vatandaşları yalnız bırakmadı.

 

 

İKRAMLAR BAŞKAN'DAN

Başkan Arslan, 21 Mart’tan bu yana üçüncü defa sokağa çıkan 65 yaş ve üstü vatandaşların belediye parkında bir araya gelerek bayramını kutladı. Başkan Arslan, misafirlerini tek tek karşılayarak onlara kolonya, şeker ,kurabiye ve çay ikramında bulundu. Onlarla sohbet eden Başkan Arslan“ Uzun süredir evinde olan, hiç sokağa çıkmamış olan o kadar çok yaşlımız var ki onları sokakta görmek bizi çok mutlu etti.

 

BAYRAM HEYECANI EVLERİNİZDEN EKSİK OLMASIN

Sizler bizim için değerlisiniz , Allah tuttuğunuz oruçları, ibadetlerinizi, duâlarınızı dergâhı izzetinde kabul ve makbul etsin. Ancak tüm olumsuzluklara rağmen bayram heyecanı evlerimizden eksik olmasın. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da gönüllerimiz bir. Gönül evlerimizin her zamankinden daha şen, her zamankinden daha kalabalık olacağı bir bayram dilerim" dedi.

 

 

GÖRÜNTÜLÜ KONUŞTULAR

Coronivürüs önlemleri ve tedbirleri kapsamında ilçe dışında bayrama gelemeyen evlet ve torunları yaşlıları görüntülü arayarak bayramlarını kutladı. Görüşmeler esnasında duygulu anlar da yaşandı. Başkan Arslan’ın misafirberliği ve ikramlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

BUGÜNLER DE GERİDE KALACAK

Bu yıl korona virüsü nedeniyle çocuklarımız ziyaretimize gelemediler. Bayramımızı buruk kutluyoruz. Başkanımız ziyaretiyle bizi yalnız bırakmadı Allah’ın izniyle bu süreç geçecek ve inşallah kurban bayramında bu özlemi gidermiş oluruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.