Bayram Sonrası Pamukkale’de Hummalı Temizlik

PAMUKKALE 05.08.2020 - 16:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bayram Sonrası Pamukkale’de Hummalı Temizlik

Pamukkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram sonrası cadde ve sokaklarda kötü görüntü ve kurban atığı oluşmaması için detaylı temizlik ve dezenfekte işlemi yaptı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Ekiplerimizin ilçe genelinde yapmış olduğu yoğun temizliğin ardından tüm çöp konteynerlerini yıkayıp hepsini tek tek dezenfekte etti” dedi.   Koronavirüs tedbirleri kapsamında Mart ayından bu yana ilçe genelinde dezenfekte edilmedik yer bırakmayan Pamukkale Belediyesi, bayram sonrasında ilçe genelinde temizlik ve dezenfekte seferberliği başlattı. Pamukkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram sonrası kurban kesim alanları başta olmak üzere ilçe genelinde hummalı bir temizlik yaptı. Sadece ilçe merkezinde değil, uzak mahallelerde de temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, ilçedeki çöp konteynerlerini tek tek yıkayıp ardından da dezenfekte işlemini yaptı.     “TEMİZLİK ÇALIŞMALARIMIZI HİÇ İHMAL ETMEDİK” Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe genelindeki temizlik çalışmalarını ödün vermeden sürdürdüklerini belirterek, “Temizlik işleri ekiplerimiz gece gündüz demeden koordineli bir şekilde rutin temizlik faaliyetlerini sürdürüyorlar. Kurban bayramı süresince çöp konteynerlerine atılan kurban atıklarının kötü koku ve çevre kirliliğine sebebiyet vermemesi için ilçe genelinde bulunan tüm çöp konteynerlerin yıkama ve dezenfekte işlemleri detaylı bir şekilde yapıldı. Öte yandan kurban atıklarıyla ilgili genel bir tarama yapılarak görülen olumsuzluklara anında müdahale edildi ve atıkların alımları yapıldı. Vatandaşlarımızın daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak için gereken özveriyi göstermeye gayret ediyoruz. Bir dünya markası olan Pamukkale ilçemizi daha da yaşanabilir hale getirmek için elimizden gelen her çabayı gösteriyoruz” dedi.  

Pamukkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram sonrası cadde ve sokaklarda kötü görüntü ve kurban atığı oluşmaması için detaylı temizlik ve dezenfekte işlemi yaptı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Ekiplerimizin ilçe genelinde yapmış olduğu yoğun temizliğin ardından tüm çöp konteynerlerini yıkayıp hepsini tek tek dezenfekte etti” dedi.

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Mart ayından bu yana ilçe genelinde dezenfekte edilmedik yer bırakmayan Pamukkale Belediyesi, bayram sonrasında ilçe genelinde temizlik ve dezenfekte seferberliği başlattı. Pamukkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram sonrası kurban kesim alanları başta olmak üzere ilçe genelinde hummalı bir temizlik yaptı. Sadece ilçe merkezinde değil, uzak mahallelerde de temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, ilçedeki çöp konteynerlerini tek tek yıkayıp ardından da dezenfekte işlemini yaptı.

 

 

“TEMİZLİK ÇALIŞMALARIMIZI HİÇ İHMAL ETMEDİK”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe genelindeki temizlik çalışmalarını ödün vermeden sürdürdüklerini belirterek, “Temizlik işleri ekiplerimiz gece gündüz demeden koordineli bir şekilde rutin temizlik faaliyetlerini sürdürüyorlar. Kurban bayramı süresince çöp konteynerlerine atılan kurban atıklarının kötü koku ve çevre kirliliğine sebebiyet vermemesi için ilçe genelinde bulunan tüm çöp konteynerlerin yıkama ve dezenfekte işlemleri detaylı bir şekilde yapıldı. Öte yandan kurban atıklarıyla ilgili genel bir tarama yapılarak görülen olumsuzluklara anında müdahale edildi ve atıkların alımları yapıldı. Vatandaşlarımızın daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak için gereken özveriyi göstermeye gayret ediyoruz. Bir dünya markası olan Pamukkale ilçemizi daha da yaşanabilir hale getirmek için elimizden gelen her çabayı gösteriyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.