Bayram tatili Denizli'yi boşalttı

DENİZLİ 08.07.2016 - 19:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Bayram tatili Denizli'yi boşalttı

denizli haber / denizli haberleri / denizli 20 haber / Bayram tatili Denizli'yi boşalttı

Denizli’de Ramazan Bayramı tatili nedeniyle kentin en hareketli caddeleri ve meydanları bomboş kaldı. Üç kişiden bir kişiye bir araç düşen Denizli bayram nedeni ile merkezde trafiği nefes aldı. Denizli kent merkezinde, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle vatandaşların tatil yörelerine akın etmesiyle adeta ’hayalet şehir’ oldu. Tatili fırsat bilen ve denize girerek serinlemek isteyen binlerce Denizli’li; İzmir, Muğla, Antalya, Aydın, başta olmak üzere sahil beldelerinin yolunu tuttu. 9 günlük uzun tatili memleketinde geçirmek isteyenler ise memleketine gitti.  Kentte kalabalığın ve hareketliliğin eksik olmadığı Çınar Meydanı, Bayramyeri Meydanı gibi meydanlar ve başta İstasyon caddesi olmak üzere birçok cadde sakin bir trafik akışı gözlendi. Trafik de araç sayısının azlığı nedeniyle rahatladı. Trafiğin yoğun olduğu sabah ve akşam saatlerinde uzun araç kuyruklarının oluştuğu İzmir Asfaltı, Üçgen Meydanı Bayramyeri ve İstasyon caddesi sakin görüntüsüyle dikkat çekti.
denizli haber / denizli haberleri / denizli 20 haber / Bayram tatili Denizli'yi boşalttı

Denizli’de Ramazan Bayramı tatili nedeniyle kentin en hareketli caddeleri ve meydanları bomboş kaldı. Üç kişiden bir kişiye bir araç düşen Denizli bayram nedeni ile merkezde trafiği nefes aldı.

Denizli kent merkezinde, Ramazan Bayramı tatili nedeniyle vatandaşların tatil yörelerine akın etmesiyle adeta ’hayalet şehir’ oldu. Tatili fırsat bilen ve denize girerek serinlemek isteyen binlerce Denizli’li; İzmir, Muğla, Antalya, Aydın, başta olmak üzere sahil beldelerinin yolunu tuttu. 9 günlük uzun tatili memleketinde geçirmek isteyenler ise memleketine gitti.

 Kentte kalabalığın ve hareketliliğin eksik olmadığı Çınar Meydanı, Bayramyeri Meydanı gibi meydanlar ve başta İstasyon caddesi olmak üzere birçok cadde sakin bir trafik akışı gözlendi. Trafik de araç sayısının azlığı nedeniyle rahatladı. Trafiğin yoğun olduğu sabah ve akşam saatlerinde uzun araç kuyruklarının oluştuğu İzmir Asfaltı, Üçgen Meydanı Bayramyeri ve İstasyon caddesi sakin görüntüsüyle dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.