Bayramda hava nasıl olacak?

HAVA DURUMU 04.07.2016 - 18:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Bayramda hava nasıl olacak?

denizli haber / denizli 20 haber / Bayramda hava nasıl olacak?

Meteroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de hava sıcaklığı 33 derece olduğu ve bugün yer yer yağış gözleneceği belirtildi. Bayramda ise hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik yaşanmayacağı tahmin ediliyor. Meteroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Yalova, Kocaeli, İstanbul, Çanakkale'nin doğu kesimleri, Balıkesir'in kuzey ilçeleri, Afyonkarahisar, Denizli, Ordu çevreleri ve Samsun'un doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında, gece saatlerinden sonra İstanbul'un kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin civarında seyredeceği tahmin ediliyor. RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Ege Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), güneyinde gece 4 ila 6 (30-50 km/sa), sabah saatlerinden itibaren 5 ila 7 (40-60 km/sa), Güney Ege'de; kuzey ve kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m güneyi 2,0 ila 3,0m. Görüş: İyi. DENİZLİ'DE 5 GÜNLÜK HAVA RAPORU
denizli haber / denizli 20 haber / Bayramda hava nasıl olacak?

Meteroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de hava sıcaklığı 33 derece olduğu ve bugün yer yer yağış gözleneceği belirtildi. Bayramda ise hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik yaşanmayacağı tahmin ediliyor.

Meteroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Yalova, Kocaeli, İstanbul, Çanakkale'nin doğu kesimleri, Balıkesir'in kuzey ilçeleri, Afyonkarahisar, Denizli, Ordu çevreleri ve Samsun'un doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; öğle saatlerinde Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin kıyılarında, gece saatlerinden sonra İstanbul'un kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Ege Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), güneyinde gece 4 ila 6 (30-50 km/sa), sabah saatlerinden itibaren 5 ila 7 (40-60 km/sa), Güney Ege'de; kuzey ve kuzeybatıdan 5 ila 7 (40-60 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m güneyi 2,0 ila 3,0m. Görüş: İyi.

DENİZLİ'DE 5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.