Bayramyeri'nde Yangın!

ASAYİŞ 01.06.2017 - 10:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bayramyeri'nde Yangın!

Denizli'de bu sabah Bayramyeri'nde bir iş hanı içerisinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Denizli'de bu sabah Bayramyeri'nde bir işi hanı içerisinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.   Yangın Saraylar Mahallesi 357 sokakta  bulunan Derici İş Hanında meydana geldi. Daha önce bu sokakta meydana gelen patlamada  1 kişi ölmüştü.  İşyerlerinin yoğun olduğu bu bölgede sabah saatlerinde Derici iş hanında yükselen dumanlar korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Bazı vatandaşlar dükkandaki malzemelerini dışarıya çıkardığı görüldü.   Bu bölgede eski yapıların yoğunlukta olması ve  iş hanının elektrik aksamından kaynaklandığı düşülen yangın, bir çocuk giyim mağazasında meydana geldi. Dumanların yükseldiğini gören çalışanlar durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.   Kısa süre içerisinde olay yerine 4 itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede müdahale edilen yangın söndürüldü. İtfaiye ekipleri yangının çıktığı yerde soğutma çalışmalarına devam ettiği belirtildi.   Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Denizli'de bu sabah Bayramyeri'nde bir iş hanı içerisinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Denizli'de bu sabah Bayramyeri'nde bir işi hanı içerisinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

 

Yangın Saraylar Mahallesi 357 sokakta  bulunan Derici İş Hanında meydana geldi. Daha önce bu sokakta meydana gelen patlamada  1 kişi ölmüştü.  İşyerlerinin yoğun olduğu bu bölgede sabah saatlerinde Derici iş hanında yükselen dumanlar korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Bazı vatandaşlar dükkandaki malzemelerini dışarıya çıkardığı görüldü.

 

Bu bölgede eski yapıların yoğunlukta olması ve  iş hanının elektrik aksamından kaynaklandığı düşülen yangın, bir çocuk giyim mağazasında meydana geldi. Dumanların yükseldiğini gören çalışanlar durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.

 

Kısa süre içerisinde olay yerine 4 itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede müdahale edilen yangın söndürüldü. İtfaiye ekipleri yangının çıktığı yerde soğutma çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.