Bayramyerinde yangın korku ve paniğe neden oldu

ASAYİŞ 04.11.2020 - 17:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bayramyerinde yangın korku ve paniğe neden oldu

Denizli Bayramyeri’nde meydan gelen yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.     Yangın, Merkezefendi İlçesi Saraylar Mahallesi 358 sokakta bir apartmanın 4’üncü katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yaşlı bir kadının kaldığı dairede henüz sebebi bilinmeyen nedenden dolayı balkonunda yangın çıktı. Bayramyeri meydanına yakın yerde meydana gelen yangının çıktığı binanın altında işyerlerinin bulunması ve binaların birbirine yakın olması korku ve paniğe neden oldu.   İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri kısa sürede ulaştı. Ancak itfaiye aracı, vatandaşların araçlarını park ettiği sokağa giremedi. Araçların kaldırılmasının ardından yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü.   Yangında yaşlı kadının evde olmaması olası bir facianın önüne geçti. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli Bayramyeri’nde meydan gelen yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

 

 

Yangın, Merkezefendi İlçesi Saraylar Mahallesi 358 sokakta bir apartmanın 4’üncü katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yaşlı bir kadının kaldığı dairede henüz sebebi bilinmeyen nedenden dolayı balkonunda yangın çıktı. Bayramyeri meydanına yakın yerde meydana gelen yangının çıktığı binanın altında işyerlerinin bulunması ve binaların birbirine yakın olması korku ve paniğe neden oldu.

 

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri kısa sürede ulaştı. Ancak itfaiye aracı, vatandaşların araçlarını park ettiği sokağa giremedi. Araçların kaldırılmasının ardından yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü.

 

Yangında yaşlı kadının evde olmaması olası bir facianın önüne geçti. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.