BBP Denizli İl Başkanlığı seçimli olağan kongreye gidiyor

DENİZLİ 05.09.2020 - 15:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

BBP Denizli İl Başkanlığı seçimli olağan kongreye gidiyor

İlçe kongrelerinin büyük çoğunluğunu tamamlayan Büyük Birlik Partisi'nde sırada Olağan Kongre var.   Mevcut İl Başkanı İsmail Karateke'nin tek aday olarak çıkması beklenen kongre 6 Eylül Pazar günü, İncilipınar mahallesinde bulunan( Zeybekci Kongre Merkezi yanı) BBP Denizli İl binasında seçimli olağan kongreye gidiyor.   "ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI" Kongre hakkında konuşan BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke," 27 yıllık siyasi tarihi ve her dönemde kendi iradesi ile doğrudan yana siyasi yönetim sergileyen Büyük Birlik Partimizin seçimli olağan kongresini gerçekleştireceğiz. Bizler Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetine sahip çıkmak isteyen ve bu konuda her zaman elini taşın altına koyan bir siyasi partiyiz. Bu vesile ile il kongremize davamıza gönül veren herkesi ve tüm Denizlili vatandaşlarımızı bekliyoruz. Şimdi Birlik Zamanı"dedi.    

İlçe kongrelerinin büyük çoğunluğunu tamamlayan Büyük Birlik Partisi'nde sırada Olağan Kongre var.

 

Mevcut İl Başkanı İsmail Karateke'nin tek aday olarak çıkması beklenen kongre 6 Eylül Pazar günü, İncilipınar mahallesinde bulunan( Zeybekci Kongre Merkezi yanı) BBP Denizli İl binasında seçimli olağan kongreye gidiyor.

 

"ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI"

Kongre hakkında konuşan BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke," 27 yıllık siyasi tarihi ve her dönemde kendi iradesi ile doğrudan yana siyasi yönetim sergileyen Büyük Birlik Partimizin seçimli olağan kongresini gerçekleştireceğiz. Bizler Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetine sahip çıkmak isteyen ve bu konuda her zaman elini taşın altına koyan bir siyasi partiyiz. Bu vesile ile il kongremize davamıza gönül veren herkesi ve tüm Denizlili vatandaşlarımızı bekliyoruz. Şimdi Birlik Zamanı"dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.