BBP heyetinin MHP’yi ziyareti sürüyor

SİYASET 03.02.2018 - 14:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

BBP heyetinin MHP’yi ziyareti sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Teşkilatının bu hafta gerçekleştirdiği olağan yönetim kurulu toplantısının misafirleri vardı.  Yurdahan Özhan ile bir araya gelen yönetim kurulu üyelerini BBP Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Urcu ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.   Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İlhami Çiçek’in MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’ü ziyaretinin ardından bir ziyaret te BBP Pamukkale ilçe teşkilatından geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe binasında gerçekleşen ziyarette Büyük Birlik Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Urcu ve yönetim kurulu üyeleri MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Av. Yurdahan Özhan ve teşkilatını haftalık olağan istişare toplantısında ziyaret etti.     “BİRLİKTE ADIM ATMAK ÖNEMLİ”   Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Av. Yurdahan Özhan,” Ziyaretlerinden dolayı BBP camiasına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah ziyaretlerini kabul etsin. Ülkemizde hainlerin boy gösterdiği dönemde vatanını sevenlerin her zaman birlikte adımlar atması devletin bekası için önemlidir. Büyük Birlik Partisinin ziyareti bizleri onurlandırmıştır. Hasan Urcu kardeşime ve teşkilatına başarılar diliyorum” dedi.   “GURUR DUYUYORUZ”   TSK’nın  Afrin’de yürüttüğü ‘Zeytin Dalı’ harekatına da değinen Özhan , “Askerlerimizin bile aklında kızıl elma ülküsü ve turan isteği var. Her bir yiğidimiz korkmadan savaşma isteğinde, bu gurur hepimizin. Asırlarca Türk-İslam ülküsü ile yanıp tutuşan Milliyetçi camia her zaman devleti için can vermeye ve şahadet şerbeti içerek şehit olmaya vatanın her karışı için feda olmaya devleti için nefer olmaya hazırdır. Öyle bir nesile sahibiz ki, gururla göğsümüzü gere gere ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ diyebiliyoruz,”ifadelerini kullandı.   “URCU TEŞEKKÜR ETTİ”   MHP Merkezefendi İlçe Teşkilatına teşekkür eden BBP Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Urcu da, “MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan ve ekibine bizleri kabul ettiği için teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Bu vatan için savaşmaya ve sevdalı kalmaya yeminliyiz. Milletin çıkarına ne varsa bizler yapmaya ve destek vermeye de hazırız. MHP camiasına ve Yurdahan başkanımıza da vatan millet için yapacağı hizmet mücadelesinde başarılar diliyorum “ şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Teşkilatının bu hafta gerçekleştirdiği olağan yönetim kurulu toplantısının misafirleri vardı.  Yurdahan Özhan ile bir araya gelen yönetim kurulu üyelerini BBP Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Urcu ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

 

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İlhami Çiçek’in MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’ü ziyaretinin ardından bir ziyaret te BBP Pamukkale ilçe teşkilatından geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe binasında gerçekleşen ziyarette Büyük Birlik Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Urcu ve yönetim kurulu üyeleri MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Av. Yurdahan Özhan ve teşkilatını haftalık olağan istişare toplantısında ziyaret etti.

 

 

“BİRLİKTE ADIM ATMAK ÖNEMLİ”

 

Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Av. Yurdahan Özhan,” Ziyaretlerinden dolayı BBP camiasına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah ziyaretlerini kabul etsin. Ülkemizde hainlerin boy gösterdiği dönemde vatanını sevenlerin her zaman birlikte adımlar atması devletin bekası için önemlidir. Büyük Birlik Partisinin ziyareti bizleri onurlandırmıştır. Hasan Urcu kardeşime ve teşkilatına başarılar diliyorum” dedi.

 

“GURUR DUYUYORUZ”

 

TSK’nın  Afrin’de yürüttüğü ‘Zeytin Dalı’ harekatına da değinen Özhan , “Askerlerimizin bile aklında kızıl elma ülküsü ve turan isteği var. Her bir yiğidimiz korkmadan savaşma isteğinde, bu gurur hepimizin. Asırlarca Türk-İslam ülküsü ile yanıp tutuşan Milliyetçi camia her zaman devleti için can vermeye ve şahadet şerbeti içerek şehit olmaya vatanın her karışı için feda olmaya devleti için nefer olmaya hazırdır. Öyle bir nesile sahibiz ki, gururla göğsümüzü gere gere ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ diyebiliyoruz,”ifadelerini kullandı.

 

“URCU TEŞEKKÜR ETTİ”

 

MHP Merkezefendi İlçe Teşkilatına teşekkür eden BBP Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Urcu da, “MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan ve ekibine bizleri kabul ettiği için teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Bu vatan için savaşmaya ve sevdalı kalmaya yeminliyiz. Milletin çıkarına ne varsa bizler yapmaya ve destek vermeye de hazırız. MHP camiasına ve Yurdahan başkanımıza da vatan millet için yapacağı hizmet mücadelesinde başarılar diliyorum “ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.