Beden eğitimi öğretmeni Denizli’nin gururu oldu

SPOR 07.09.2020 - 14:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Beden eğitimi öğretmeni Denizli’nin gururu oldu

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan 37 yaşındaki Ersin Kurşunoğlu, atletizim de elde ettiği başarılar ile Denizli’nin gururu oldu. Katıldığı son 21 yarışta toplam 19 kez podyuma çıkarak madalya kazanan Kurşunluoğlu, hafta sonu 12. kez düzenlenen Eski Milli Maratoncu Atlet Balıkesir İsmail Akçay yol koşusu yarışında master kategorisinde 2. olurken, genel klasmanda da 17. oldu.    Hafta sonu Balıkesir’de düzenlenen Eski Milli Maratoncu Atlet İsmail Akçay adına 12.kez düzenlenen yol koşusuna katılan Denizlili beden eğitimi öğretmeni 37 yaşındaki Ersin Kurşunoğlu, aldığı sonuç ile Denizli’yi yeniden gururlandırdı. Bu yarışmada master kategorisinde 2., genel klasmanda 17. olan Ersin Kurşunoğlu, yurt dışı ve Türkiye’nin birçok bölgesinden katılan atletler arasında  iyi bir sonuca imza attı. Katıldığı son 21 yarışta toplam 19. Kez bodyuma çıkarak ödül alan Ersin Kurşunoğlu, şimdi 4 Ekim’de İzmir’de yapılacak olan 10 kilometrelik maratona hazırlanıyor.     Elde edilen başarılarda Denizli halkının desteğin büyük olduğunu belirten Atletizim sporcusu Ersin Kurşunoğlu, “Bu güne kadar toplum 21 yarışta 19 kez podyumda yerimizi alarak Denizli’ye madalya kazandırdık. Bu başarılarda başta sponsorumuz Pamukkale Enerji’ye çok teşekkür ederim. Hedefimiz şimdi 4 Ekim’de yapılacak İzmir Maratonuna hazırlanmak. 1 ay gibi kısa bir sürece bu maratona hazırlanarak 10 kilometre koşacağız. Bu maratondan da iyi sonuçlar elde etmeyi hedefliyorum” dedi.  

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan 37 yaşındaki Ersin Kurşunoğlu, atletizim de elde ettiği başarılar ile Denizli’nin gururu oldu. Katıldığı son 21 yarışta toplam 19 kez podyuma çıkarak madalya kazanan Kurşunluoğlu, hafta sonu 12. kez düzenlenen Eski Milli Maratoncu Atlet Balıkesir İsmail Akçay yol koşusu yarışında master kategorisinde 2. olurken, genel klasmanda da 17. oldu. 

 

Hafta sonu Balıkesir’de düzenlenen Eski Milli Maratoncu Atlet İsmail Akçay adına 12.kez düzenlenen yol koşusuna katılan Denizlili beden eğitimi öğretmeni 37 yaşındaki Ersin Kurşunoğlu, aldığı sonuç ile Denizli’yi yeniden gururlandırdı. Bu yarışmada master kategorisinde 2., genel klasmanda 17. olan Ersin Kurşunoğlu, yurt dışı ve Türkiye’nin birçok bölgesinden katılan atletler arasında  iyi bir sonuca imza attı. Katıldığı son 21 yarışta toplam 19. Kez bodyuma çıkarak ödül alan Ersin Kurşunoğlu, şimdi 4 Ekim’de İzmir’de yapılacak olan 10 kilometrelik maratona hazırlanıyor.

 

 

Elde edilen başarılarda Denizli halkının desteğin büyük olduğunu belirten Atletizim sporcusu Ersin Kurşunoğlu, “Bu güne kadar toplum 21 yarışta 19 kez podyumda yerimizi alarak Denizli’ye madalya kazandırdık. Bu başarılarda başta sponsorumuz Pamukkale Enerji’ye çok teşekkür ederim. Hedefimiz şimdi 4 Ekim’de yapılacak İzmir Maratonuna hazırlanmak. 1 ay gibi kısa bir sürece bu maratona hazırlanarak 10 kilometre koşacağız. Bu maratondan da iyi sonuçlar elde etmeyi hedefliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.