Bekçilik yaptığı fabrikada av tüfeğiyle öldürüldü

ASAYİŞ 28.02.2017 - 10:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bekçilik yaptığı fabrikada av tüfeğiyle öldürüldü

Denizli'de bir fabrikada bekçilik yapan şahıs, av tüfeğiyle başından vurularak öldürüldü. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 15.00 sıralarında Denizli'nin Pamukkale ilçesi Korucuk Mahallesi'ndeki bir demir fabrikasında yaşandı. İşçi olarak çalıştığı fabrikada aynı zamanda bekçi olarak da görev yapan 46 yaşındaki Hasan Utku, bekçilik yaptığı kulübenin önünde av tüfeğiyle başından vurulmuş halde bulundu. Utku'nun cesedinin bulunmasının ardından olay yerine gelen Cinayet büro ekipleri inceleme yaptı. Utku'nun başından vurulduğunu tespit eden ekipler, olay ilgili delilleri toplayarak çalışma başlattı.   Yapılan incelemenin ardından Utku’nun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı çalışma kapsamında bugün bir kişi gözaltına alındığı öğrenildi.   Şüphelinin polisteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.
Denizli'de bir fabrikada bekçilik yapan şahıs, av tüfeğiyle başından vurularak öldürüldü. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 15.00 sıralarında Denizli'nin Pamukkale ilçesi Korucuk Mahallesi'ndeki bir demir fabrikasında yaşandı. İşçi olarak çalıştığı fabrikada aynı zamanda bekçi olarak da görev yapan 46 yaşındaki Hasan Utku, bekçilik yaptığı kulübenin önünde av tüfeğiyle başından vurulmuş halde bulundu. Utku'nun cesedinin bulunmasının ardından olay yerine gelen Cinayet büro ekipleri inceleme yaptı. Utku'nun başından vurulduğunu tespit eden ekipler, olay ilgili delilleri toplayarak çalışma başlattı.

 

Yapılan incelemenin ardından Utku’nun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı çalışma kapsamında bugün bir kişi gözaltına alındığı öğrenildi.

 

Şüphelinin polisteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.