Bekilli'de samanlık yangını!

DENİZLİ 12.09.2018 - 08:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bekilli'de samanlık yangını!

Denizli Bekilli İlçesi'nde meydana gelen samanlık yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.   Edinilen bilgiye göre, dün Bekilli İlçesi Üçkuyu Mahallesi'nde bir evin eklentisinde bulunan samanlıkta sebebi henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı.   Yangını gören çevredekiler durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen Bekilli İtfaiye Şube ekipleri yangına müdahale etti.Yangında bir iş makinası yanan saman yığınlarını yanmayan kısımlardan ayırarak samanların tutuşmasını engellerken, itfaiye ekipleri de yanan saman yığınlarına müdahale etti. Samanlık yangını nedeniyle eklentide bulunan kulübe tarzı yerde yanmaya başlayınca itfaiye ekipleri oraya da müdahale etti.   Uzun uğraşlar sonucu müdahale edilen yangın söndürüldü. Soğutma çalışmalarının yapıldığı yangında herhangi yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.   Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli Bekilli İlçesi'nde meydana gelen samanlık yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

 

Edinilen bilgiye göre, dün Bekilli İlçesi Üçkuyu Mahallesi'nde bir evin eklentisinde bulunan samanlıkta sebebi henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı.

 

Yangını gören çevredekiler durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen Bekilli İtfaiye Şube ekipleri yangına müdahale etti.Yangında bir iş makinası yanan saman yığınlarını yanmayan kısımlardan ayırarak samanların tutuşmasını engellerken, itfaiye ekipleri de yanan saman yığınlarına müdahale etti. Samanlık yangını nedeniyle eklentide bulunan kulübe tarzı yerde yanmaya başlayınca itfaiye ekipleri oraya da müdahale etti.

 

Uzun uğraşlar sonucu müdahale edilen yangın söndürüldü. Soğutma çalışmalarının yapıldığı yangında herhangi yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.

 

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.