Bekilli İlçesi'nde taşımalı eğitime ara verildi

EĞİTİM 07.02.2020 - 09:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bekilli İlçesi'nde taşımalı eğitime ara verildi

Denizli ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle bir ilçede daha taşımalı eğitime ara verildi.   Denizli Valiliği tarafından yapılana açıklamada, Bekilli İlçesi’nde yağan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için bugün okul tatil edildiği belirtildi.   Sabahın erken saatlerinde Çameli İlçesi'nde tüm okullar, Çal İlçesi'nde ise taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler tatil edilmişti. İlerleyen saatlerde diğer ilçelerde de kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesi bekleniyor.

Denizli ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle bir ilçede daha taşımalı eğitime ara verildi.

 

Denizli Valiliği tarafından yapılana açıklamada, Bekilli İlçesi’nde yağan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için bugün okul tatil edildiği belirtildi.

 

Sabahın erken saatlerinde Çameli İlçesi'nde tüm okullar, Çal İlçesi'nde ise taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler tatil edilmişti. İlerleyen saatlerde diğer ilçelerde de kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.