Bekilli ve Acıpayam Kaymakamları açığa alındı

DENİZLİ 07.11.2016 - 14:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bekilli ve Acıpayam Kaymakamları açığa alındı

denizli haber / denizli 20 haber / Bekilli ve Acıpayam Kaymakamları açığa alındı

İçişleri Bakanlığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Denizli'nin Acıpayam ve Bekilli kaymakamları açığa alındı.   Denizli'nin Acıpayam Kaymakam Vekili Serkan Ayhan ile Bekilli Kaymakamı Mehmet Yıldız, İçişleri Bakanlığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alındı.    Acıpayam İlçesi'nin eski kaymakamı Karahan Daştan'ın görevden alınmasının ardından yerine Serkan Ayhan vekil kaymakam olarak atanmıştı. Geçen yaz aylarında da Bekilli Kaymakamlığına Mehmet Yıldız atanmıştı. Acıpayam Kaymakam Vekili Serkan Ayhan ile Bekilli Kaymakamı Mehmet Yıldız, soruşturma kapsamında açığa alındı.
denizli haber / denizli 20 haber / Bekilli ve Acıpayam Kaymakamları açığa alındı

İçişleri Bakanlığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Denizli'nin Acıpayam ve Bekilli kaymakamları açığa alındı.

 

Denizli'nin Acıpayam Kaymakam Vekili Serkan Ayhan ile Bekilli Kaymakamı Mehmet Yıldız, İçişleri Bakanlığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında açığa alındı.
 

 Acıpayam İlçesi'nin eski kaymakamı Karahan Daştan'ın görevden alınmasının ardından yerine Serkan Ayhan vekil kaymakam olarak atanmıştı. Geçen yaz aylarında da Bekilli Kaymakamlığına Mehmet Yıldız atanmıştı. Acıpayam Kaymakam Vekili Serkan Ayhan ile Bekilli Kaymakamı Mehmet Yıldız, soruşturma kapsamında açığa alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.