Bekilli yatırımları hız kesmiyor

DENİZLİ 04.04.2017 - 15:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bekilli yatırımları hız kesmiyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında Bekilli’de vatandaşlarla bir araya geldi. İlçede Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yatırımları anlatan Başkan Zolan, “Bugün Bekilli’de nerede bir yatırım varsa orada büyükşehrin imzası var” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsımda Bekillili vatandaşlarla bir araya geldi. Bekilli’de Bükrüce, Gömce, Sırıklı, Poyrazlı, Kutlubey, Yeşiloba, Üçkuyu ve Bekilli Merkezde vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Zolan, büyükşehir yatırımlarını anlattı. Bekilli’nin büyükşehir ile birlikte en büyük yatırımları aldığını kaydeden Başkan Zolan, “3 yıl önceki Bekilli ile bugün arasında dağlar kadar fark var. Hizmetlerin yapılabilir umudu her geçen gün artıyor. Burada yapılanlar vatandaşlarımız tarafından görüldükçe de bizlere olan inançları artıyor” dedi. 3 yıl önce büyükşehir sistemini anlatırken, “Denizli’den buraya nasıl hizmet gelecek?” diye sorulara maruz kaldıklarını hatırlatan Başkan Zolan, “Bugün nereye gidersek gidelim vatandaşlarımız iyi ki büyükşehir olmuşuz diyor” dedi.   “Kapasiteyi yaklaşık 17 kat arttırdık”   Bekilli’de yapılan işlerin altında büyükşehir imzasının olduğunu vurgulayan Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü; “Bekilli’de nerede bir şantiye var büyükşehre ait. Bütün mahallelerimizde kilit parke taşı döşeme işleri başlıyor. Artık kimsenin ayağı toza çamura değmeyecek. Alt yapısıyla üst yapısıyla arıtma tesisleriyle, su deposuyla Bekilli’yi baştan aşağıya yenileyeceğiz.” İlçede ihtiyaç olan su depolarını tamamlayıp hizmete soktuklarını kaydeden Başkan Zolan, “Bekilli’de daha önce 150 tonluk su deposu vardı. Şimdi bir 500 tonluk bir de 2 bin tonluk su deposu var. Biz kapasiteyi yaklaşık 17 kat arttırdık. Altyapı anlamında birçok hizmet yapıyoruz. Bekilli’nin arıtma tesisi de bitmek üzere. Bunu kim yaptı? Büyükşehir yaptı” diye konuştu.   “50 kilometre içme suyu, 37 kilometre kanalizasyon hattı yapılacak”   Bekilli merkezde de alt yapı ihalesinin tamamlandığını ifade eden Başkan Zolan, “Bekilli’ye 50 kilometre içme suyu hattı döşeyeceğiz, 37 kilometre de kanalizasyon hattı yapacağız. 3 yıl önce Büyükşehir Yasası meclisten geçmemiş olsaydı bu güzellikler yaşanmayacaktı” dedi.   “Türkiye istikrara yürüyecek”   Anayasa değişikliği hakkında vatandaşları bilgilendiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Anayasa değişikliği Türkiye’yi istikrara götürecektir. Ekonomik anlamda, bizleri, gençlerimizi ve çocuklarımızı daha ileriye götürecek. Ülkemiz dünya karşısında daha da güçlü olacak” diye konuştu. Gittiği tüm ilçelerde sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Zolan, vatandaşlarla kucaklaşarak dertlerini dinledi.    
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında Bekilli’de vatandaşlarla bir araya geldi. İlçede Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yatırımları anlatan Başkan Zolan, “Bugün Bekilli’de nerede bir yatırım varsa orada büyükşehrin imzası var” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsımda Bekillili vatandaşlarla bir araya geldi. Bekilli’de Bükrüce, Gömce, Sırıklı, Poyrazlı, Kutlubey, Yeşiloba, Üçkuyu ve Bekilli Merkezde vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Zolan, büyükşehir yatırımlarını anlattı. Bekilli’nin büyükşehir ile birlikte en büyük yatırımları aldığını kaydeden Başkan Zolan, “3 yıl önceki Bekilli ile bugün arasında dağlar kadar fark var. Hizmetlerin yapılabilir umudu her geçen gün artıyor. Burada yapılanlar vatandaşlarımız tarafından görüldükçe de bizlere olan inançları artıyor” dedi. 3 yıl önce büyükşehir sistemini anlatırken, “Denizli’den buraya nasıl hizmet gelecek?” diye sorulara maruz kaldıklarını hatırlatan Başkan Zolan, “Bugün nereye gidersek gidelim vatandaşlarımız iyi ki büyükşehir olmuşuz diyor” dedi.

 

“Kapasiteyi yaklaşık 17 kat arttırdık”

 

Bekilli’de yapılan işlerin altında büyükşehir imzasının olduğunu vurgulayan Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü; “Bekilli’de nerede bir şantiye var büyükşehre ait. Bütün mahallelerimizde kilit parke taşı döşeme işleri başlıyor. Artık kimsenin ayağı toza çamura değmeyecek. Alt yapısıyla üst yapısıyla arıtma tesisleriyle, su deposuyla Bekilli’yi baştan aşağıya yenileyeceğiz.” İlçede ihtiyaç olan su depolarını tamamlayıp hizmete soktuklarını kaydeden Başkan Zolan, “Bekilli’de daha önce 150 tonluk su deposu vardı. Şimdi bir 500 tonluk bir de 2 bin tonluk su deposu var. Biz kapasiteyi yaklaşık 17 kat arttırdık. Altyapı anlamında birçok hizmet yapıyoruz. Bekilli’nin arıtma tesisi de bitmek üzere. Bunu kim yaptı? Büyükşehir yaptı” diye konuştu.

 

“50 kilometre içme suyu, 37 kilometre kanalizasyon hattı yapılacak”

 

Bekilli merkezde de alt yapı ihalesinin tamamlandığını ifade eden Başkan Zolan, “Bekilli’ye 50 kilometre içme suyu hattı döşeyeceğiz, 37 kilometre de kanalizasyon hattı yapacağız. 3 yıl önce Büyükşehir Yasası meclisten geçmemiş olsaydı bu güzellikler yaşanmayacaktı” dedi.

 

“Türkiye istikrara yürüyecek”

 

Anayasa değişikliği hakkında vatandaşları bilgilendiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Anayasa değişikliği Türkiye’yi istikrara götürecektir. Ekonomik anlamda, bizleri, gençlerimizi ve çocuklarımızı daha ileriye götürecek. Ülkemiz dünya karşısında daha da güçlü olacak” diye konuştu. Gittiği tüm ilçelerde sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Zolan, vatandaşlarla kucaklaşarak dertlerini dinledi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.