Belediye Başkanı Cengiz Arslan'dan Öğrencilere Müjde

EĞİTİM 02.03.2017 - 14:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Belediye Başkanı Cengiz Arslan'dan Öğrencilere Müjde

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kariyer günlerinde öğrencilerle bir araya gelerek Müjdeyi verdi

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ,Çameli Anadolu Lisesinde düzenlenen Kariyer Günleri’ne katılarak, öğrencilerle bir araya geldi. Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN yanı sıra Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat UZUN Okul Müdürü Mehmet Erikan, okul idarecileri, öğretmenler ve 11.10 sınıflardaki çok sayıda öğrenci katıldı.   Geleceğimizin teminatı ve yöneticilerini dinlemek onları anlamak için yapılan bu program bizim için çok önemli. Bir belediye başkanının kendini seçilmiş olduğu 5 yılla sınırlamaması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Bir belediye başkanının yetkisi, bilgisi, yeteneği, ehliyeti, liyakatı geçmiş bin yılların nasıl belediye başkanı olabilirim, gelecek yüzyılların, bin yılların nasıl belediye başkanı olabilirim o vizyon içinde olması lazım” ifadelerini kullandı.   Öğrencilere her kitabı okumaları tavsiyesinde bulunan Başkan Cengiz Arslan , "Her kitabı okuyun. Her düşünceyi dinleyin, her görüşe de itibar edin, onların hepsinin bileşkesi sizin yön pusulanız ve yol haritanız olsun diyorum. Taassup içinde olmayın, hangi kitap olursa olsun, hangi televizyon kanalı olursa olsun hepsini dinleyin. İnsanın yaratılışı zaten buna müsait değil. 30 Mart 2014 seçimlerindeki vaatleri arasında Çameli’ye Anadolu Lisesi Kazandırmak olduğu ve bunu başardıklarını, Taşımalı öğrencilere araç desteği verdiklerini, öğrenim gören öğrencilere burs sağladıklarını, Çameli Anadolu Lisesinden Üniversite sınavlarında da derece ve başarı beklediklerini” ifade etti. Belediye Başkanı Cengiz  Arslan'dan Öğrencilere Müjde;   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli'de Üniversite ile ilgili çalışmaların devam ettiğini Denizli'den gelecek Teknik elemanlar Özel İdare İşhanımızı detaylı inceliyorlar. Çameli'de sinema ve tiyatro salonun olmadığını ve sosyal anlamda eksikliklerin olduğunu belirterek İhalesi yapılan Çameli Kapalı Pazar Yerin karşısındaki alana Hayri Dev Kültür Kompleksi içerisinde 1000 Kişilik sinema ve tiyatro salonu yaparak öğrencilere müjde verdi.Her Perşembe Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesinin düzenlediği Kültürel ve Sosyal faaliyetleri kapsamında sinema ve tiyatro gecesi düzenlediklerini öğrencilerin katılmalarını rica etti   Başkan Cengiz Arslan, daha sonra öğrencilerden gelen Çameli’ye yapılan yatırımlar, eğitim sitemi, ulaşım ve okullarında ki projeler gibi çeşitli konulardaki sorulara tek tek cevapladı. Program sonrası Çameli Anadolu Lisesi Öğretmenler Odasında bir araya gelen Başkan Cengiz Arslan Öğretmenler ile sohbet etti.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kariyer günlerinde öğrencilerle bir araya gelerek Müjdeyi verdi

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ,Çameli Anadolu Lisesinde düzenlenen Kariyer Günleri’ne katılarak, öğrencilerle bir araya geldi. Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN yanı sıra Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat UZUN Okul Müdürü Mehmet Erikan, okul idarecileri, öğretmenler ve 11.10 sınıflardaki çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Geleceğimizin teminatı ve yöneticilerini dinlemek onları anlamak için yapılan bu program bizim için çok önemli. Bir belediye başkanının kendini seçilmiş olduğu 5 yılla sınırlamaması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Arslan; “Bir belediye başkanının yetkisi, bilgisi, yeteneği, ehliyeti, liyakatı geçmiş bin yılların nasıl belediye başkanı olabilirim, gelecek yüzyılların, bin yılların nasıl belediye başkanı olabilirim o vizyon içinde olması lazım” ifadelerini kullandı.

 

Öğrencilere her kitabı okumaları tavsiyesinde bulunan Başkan Cengiz Arslan , "Her kitabı okuyun. Her düşünceyi dinleyin, her görüşe de itibar edin, onların hepsinin bileşkesi sizin yön pusulanız ve yol haritanız olsun diyorum. Taassup içinde olmayın, hangi kitap olursa olsun, hangi televizyon kanalı olursa olsun hepsini dinleyin. İnsanın yaratılışı zaten buna müsait değil. 30 Mart 2014 seçimlerindeki vaatleri arasında Çameli’ye Anadolu Lisesi Kazandırmak olduğu ve bunu başardıklarını, Taşımalı öğrencilere araç desteği verdiklerini, öğrenim gören öğrencilere burs sağladıklarını, Çameli Anadolu Lisesinden Üniversite sınavlarında da derece ve başarı beklediklerini” ifade etti.

Belediye Başkanı Cengiz  Arslan'dan Öğrencilere Müjde;

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli'de Üniversite ile ilgili çalışmaların devam ettiğini Denizli'den gelecek Teknik elemanlar Özel İdare İşhanımızı detaylı inceliyorlar. Çameli'de sinema ve tiyatro salonun olmadığını ve sosyal anlamda eksikliklerin olduğunu belirterek İhalesi yapılan Çameli Kapalı Pazar Yerin karşısındaki alana Hayri Dev Kültür Kompleksi içerisinde 1000 Kişilik sinema ve tiyatro salonu yaparak öğrencilere müjde verdi.Her Perşembe Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesinin düzenlediği Kültürel ve Sosyal faaliyetleri kapsamında sinema ve tiyatro gecesi düzenlediklerini öğrencilerin katılmalarını rica etti

 

Başkan Cengiz Arslan, daha sonra öğrencilerden gelen Çameli’ye yapılan yatırımlar, eğitim sitemi, ulaşım ve okullarında ki projeler gibi çeşitli konulardaki sorulara tek tek cevapladı. Program sonrası Çameli Anadolu Lisesi Öğretmenler Odasında bir araya gelen Başkan Cengiz Arslan Öğretmenler ile sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.