Belediye Başkanı Pehlivanlara Güven verdi

SPOR 07.07.2018 - 11:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Belediye Başkanı Pehlivanlara Güven verdi

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Ankara’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek olan başarılı pehlivanlarla bir araya gelerek güven aşıladı.          Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri’nde Denizli’yi temsil eden Çivril Belediyesi Güreş Kulübü sporcuları Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’le bir araya geldi.   “Türkiye Şampiyonasında mücadele etmeye hak kazandılar”   Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı tarafından organize edilen Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri’nde Denizli’yi temsil eden Çivril Belediyesi Güreş Kulübü sporcuları, Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’le bir araya geldi. 28 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 11-13 Yaş Küçük Minikler Grekoromen Grup karşılaşmaları sona erdi. Zonguldak’ta organize edilen 4 gün süren güreş müsabakalarına 41 ilden katılan 85 kulüp kıyasıya mücadele etti. Türk güreşinin ileri ki yıllarda uluslararası arenada madalya yükünü taşıyacak olan Çivril Belediyesi Güreş Kulübü,  rakip takımları yenerek 09-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Güreşçiler arasında ilçemizi temsil eden Çivril Belediyesi Güreş Kulübü sporcusu Tayfur Can Keskin, Denizli’deki sporcular arasında en iyi dereceyi elde etti.   Güven, “Güreş, Peygamber Sünneti ve ata sporudur”   Konuyla ilgili görüşlerini ileten Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, güreşçilerin başarılarıyla gurur duyduğunu aktararak, Türk güreşinin emin ellerde olduğunu ve minik pehlivanların bu ülkeye Dünya, Avrupa ve Olimpiyat madalyaları getireceklerine inandığını söyledi. Güven, “Peygamber sünneti ve ata sporumuz olan güreşin ilçemizde başarılarla yaşatılması için bizde belediye olarak her zaman sporcularımızın yanınızdayız. Bu gençler İnanıyorum ki 09-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası finallerinde de Denizli’mizi, Çivril’imizi en başarılı şekilde temsil edecek, bizde belediye olarak sporcu kardeşlerimize desteklerimizi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.   Pehlivanlar, “Belediye Başkanı bize hep destek oldu”   Çivril İlçe  Gençlik Spor Müdürü Erkan Dündar, Dünya ve Avrupa şampiyonları Murat Güngör, Adem Taşçı, Akdeniz Oyunları Şampiyonu İrfan Köroğlu, Milli Antrenörler Ayhan Pehlivan ile Celil Pehlivan, Denizli’nin tek Yağlı Güreş Başaltı Güreşçisi Raşit Aysel, Denizli Güreş Eğitim Merkezi Başkanı Yalçın Gökkaya, ve Çivril Belediyesi Güreş Kulübü antrenörü Özgür Güllü Çivril Belediyesi’nin güreşe verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Dr Gürcan Güven’e teşekkür etti.

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Ankara’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek olan başarılı pehlivanlarla bir araya gelerek güven aşıladı.     

 

 

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri’nde Denizli’yi temsil eden Çivril Belediyesi Güreş Kulübü sporcuları Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’le bir araya geldi.

 

“Türkiye Şampiyonasında mücadele etmeye hak kazandılar”

 

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı tarafından organize edilen Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri’nde Denizli’yi temsil eden Çivril Belediyesi Güreş Kulübü sporcuları, Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’le bir araya geldi. 28 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 11-13 Yaş Küçük Minikler Grekoromen Grup karşılaşmaları sona erdi. Zonguldak’ta organize edilen 4 gün süren güreş müsabakalarına 41 ilden katılan 85 kulüp kıyasıya mücadele etti. Türk güreşinin ileri ki yıllarda uluslararası arenada madalya yükünü taşıyacak olan Çivril Belediyesi Güreş Kulübü,  rakip takımları yenerek 09-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Güreşçiler arasında ilçemizi temsil eden Çivril Belediyesi Güreş Kulübü sporcusu Tayfur Can Keskin, Denizli’deki sporcular arasında en iyi dereceyi elde etti.

 

Güven, “Güreş, Peygamber Sünneti ve ata sporudur”

 

Konuyla ilgili görüşlerini ileten Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, güreşçilerin başarılarıyla gurur duyduğunu aktararak, Türk güreşinin emin ellerde olduğunu ve minik pehlivanların bu ülkeye Dünya, Avrupa ve Olimpiyat madalyaları getireceklerine inandığını söyledi. Güven, “Peygamber sünneti ve ata sporumuz olan güreşin ilçemizde başarılarla yaşatılması için bizde belediye olarak her zaman sporcularımızın yanınızdayız. Bu gençler İnanıyorum ki 09-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası finallerinde de Denizli’mizi, Çivril’imizi en başarılı şekilde temsil edecek, bizde belediye olarak sporcu kardeşlerimize desteklerimizi sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Pehlivanlar, “Belediye Başkanı bize hep destek oldu”

 

Çivril İlçe  Gençlik Spor Müdürü Erkan Dündar, Dünya ve Avrupa şampiyonları Murat Güngör, Adem Taşçı, Akdeniz Oyunları Şampiyonu İrfan Köroğlu, Milli Antrenörler Ayhan Pehlivan ile Celil Pehlivan, Denizli’nin tek Yağlı Güreş Başaltı Güreşçisi Raşit Aysel, Denizli Güreş Eğitim Merkezi Başkanı Yalçın Gökkaya, ve Çivril Belediyesi Güreş Kulübü antrenörü Özgür Güllü Çivril Belediyesi’nin güreşe verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Dr Gürcan Güven’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.