Belediye Başkanlığını Bıraktığında Şahsına Ait 49 Bin Lira Borcu Çıktı

YAŞAM 12.11.2020 - 12:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Belediye Başkanlığını Bıraktığında Şahsına Ait 49 Bin Lira Borcu Çıktı

“Belediye başkanlığını bıraktığımda Ziraat Bankasına gittim ve şahsıma ait 49 bin lira borcum olduğunu öğrenince çok güldüm” bu sözler, Baklan Belediye Başkanlığı yapan İsa Karaçolak’a ait.     Baklan İlçesi’nde bir dönem belediye başkanlığı yapan İsa Karaçolak, başkanlık görevi yaptığı dönem içinde önemli hizmetlere imza attı. Karaçolak, şahsına ait 49 bin lira borç ile kendi dönemini tamamlayarak görevi Yusuf Gülsever’e devir etti. O dönemi denizlidesiyaset.com’a anlatan İsa Karaçolak, “Koşturmaktan Belediye başkanlığını tam olarak tadamadım. Yeniden aday olmadığım için pişmanım. Yarım kalan projeleri tamamlardım. Belediyeden başkanlığım döneminde hiç harcıgah almadım. Ankara’ya gittiğim dönemlerde de otel parasını cebimden ödedim. Özel harcamaları cebimden yaptım. Belediye başkanlığını bıraktığımda Ziraat Bankasına gittim ve şahsıma ait 49 bin lira borcum olduğunu öğrenince çok güldüm. Arada normal aylığı da yemişim üstüne üslük borçlanmışım. Bir Allah’ın kulu “İsa Karaçolak bir kuruş yedi” diyemezler. Belediye başkanlığını bırakacağım gün halk ile buluşarak helalleştim” dedi.   Röportajın daha geniş devamını SİYADET Dergisinin Kasım 2020 sayısında bulacaksınız.

“Belediye başkanlığını bıraktığımda Ziraat Bankasına gittim ve şahsıma ait 49 bin lira borcum olduğunu öğrenince çok güldüm” bu sözler, Baklan Belediye Başkanlığı yapan İsa Karaçolak’a ait.

 

 

Baklan İlçesi’nde bir dönem belediye başkanlığı yapan İsa Karaçolak, başkanlık görevi yaptığı dönem içinde önemli hizmetlere imza attı. Karaçolak, şahsına ait 49 bin lira borç ile kendi dönemini tamamlayarak görevi Yusuf Gülsever’e devir etti. O dönemi denizlidesiyaset.com’a anlatan İsa Karaçolak, “Koşturmaktan Belediye başkanlığını tam olarak tadamadım. Yeniden aday olmadığım için pişmanım. Yarım kalan projeleri tamamlardım. Belediyeden başkanlığım döneminde hiç harcıgah almadım. Ankara’ya gittiğim dönemlerde de otel parasını cebimden ödedim. Özel harcamaları cebimden yaptım. Belediye başkanlığını bıraktığımda Ziraat Bankasına gittim ve şahsıma ait 49 bin lira borcum olduğunu öğrenince çok güldüm. Arada normal aylığı da yemişim üstüne üslük borçlanmışım. Bir Allah’ın kulu “İsa Karaçolak bir kuruş yedi” diyemezler. Belediye başkanlığını bırakacağım gün halk ile buluşarak helalleştim” dedi.

 

Röportajın daha geniş devamını SİYADET Dergisinin Kasım 2020 sayısında bulacaksınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.