Belediye Hayvan Pazarı hastalık nedeniyle kapatıldı

DENİZLİ 24.01.2019 - 09:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Belediye Hayvan Pazarı hastalık nedeniyle kapatıldı

Denizli Çivril İlçesi’nde tespit edilen hastalık nedeniyle Belediye Hayvan Pazarı 3 hafta süre ile kapatıldı. Hastalık tespit edilen bir işletme ise karantina altında alındı.   Çivril’in Kocayaka mahallesinde tespit edilen 'Koyun - Keçi Çiçeği Hastalığı' nedeniyle hayvan pazarının 3 hafta süreyle kapatıldığı belirtildi. Kapatma kararı ile alınan tedbirler Belediye internet sitesinden yapılan duyuru ile kamuoyuna bildirildi. Yapılan açıklamada “Kocayaka Mahallesi'nde "Koyun- Keçi Çiçek Hastalığı" tespit edildi. Alınan idari ve fenni tedbirler kapsamında yarında dahil olmak üzere 3 hafta süre ile Çivril Hayvan Pazarı kapalıdır” denildi.   Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kocayaka mahallesi ve hastalığın görüldüğü işletme gözetim altına alınarak karantina uygulanacak.   Kaynak: Yeşilçivrilgazetesi

Denizli Çivril İlçesi’nde tespit edilen hastalık nedeniyle Belediye Hayvan Pazarı 3 hafta süre ile kapatıldı. Hastalık tespit edilen bir işletme ise karantina altında alındı.

 

Çivril’in Kocayaka mahallesinde tespit edilen 'Koyun - Keçi Çiçeği Hastalığı' nedeniyle hayvan pazarının 3 hafta süreyle kapatıldığı belirtildi. Kapatma kararı ile alınan tedbirler Belediye internet sitesinden yapılan duyuru ile kamuoyuna bildirildi. Yapılan açıklamada “Kocayaka Mahallesi'nde "Koyun- Keçi Çiçek Hastalığı" tespit edildi. Alınan idari ve fenni tedbirler kapsamında yarında dahil olmak üzere 3 hafta süre ile Çivril Hayvan Pazarı kapalıdır” denildi.

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kocayaka mahallesi ve hastalığın görüldüğü işletme gözetim altına alınarak karantina uygulanacak.

 

Kaynak: Yeşilçivrilgazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.