Belediye'nin yaptığı çalışma tepki çekti

15.10.2016 - 14:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Belediye'nin yaptığı çalışma tepki çekti

denizli haber / denizli 20 haber / Belediye'nin yaptığı çalışma tepki çekti

Denizli Beyağaç İlçesi’nde bir Cadde’ye atılan dolgu, çevre esnafının tepkisine neden olurken, Beyağaç Belediye Başkanı’nın bir yakının yapmış olduğu inşaata rahatça girebilmesi için yapıldığı iddia edildi. Başkan Akçay “yaptığımız çalışma yağmur suyunun birikmesini önlemek için yaptık” dedi.     Denizli Beyağaç İlçesi’nde iddiaya göre Belediye Başkanının yakını olan bir iş yerine rahat girilip çıkılsın diye mevcut kaldırımın üzerine asfalt döküldü. Dolgu dökülmesi ile bu iş yerine rahat girilip çıkılırken, hemen yanındaki dükkanlara müşterinin girebilmesi için, bir basamak aşağıya inmesi gerekiyor.   Beyağaç İlçesi Fatih Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan dükkan sahiplerinden Hüseyin Aydoğdu, iş yerlerinin önündeki kaldırım üstüne ve yola dolgu dökülmesine tepki gösterdi. Aydoğdu; “Ana Cadde üzerine inşaat yapan belediye başkanının yakını, ön taraftan çekmesi gereken 2 metreyi çekmeyip yola sıfır inşaat yaptı. Dükkan girişleri yüksekte kalınca belediye, adam 4 basamak yapmayıp iki basamak yapsın diye yola dolgu yapıyor. Yan taraftaki dükkanların girişi kapanıyor. Müşteriler dükkanlara eğilerek girecek duruma geliyor.   Belediye alt yapı çalışması yapacak zaten, gündemlerinde var. Önümüzdeki yıl içinde bu yol kazılıp kanalizasyon ve su şebekesi değişimi, elektrik kablolarının ye r altına alınması çalışmaları planlanmakta... Dükkanlara birer ikişer basamakla inilirken buraya birilerine yaranmak için dolgu yapılması doğrumu? Başkan, Esnafın telefonlarına niye cevap vermiyor. Yapılan doğru ise esnafın telefonlarını açmaktan niye korkuyor. Aradığımıda telefonları meşgule atıyor.” dedi.   Haber merkezimiz iddiaların doğru olup olmadığı konusunda Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay’ı cep telefonu ile 4 kez aradı ama ulaşamadı. İlçe dışında toplantıda olduğu için cevap veremediğini belirten Akçay daha sonra bize kendisi dönüş yaptı.   BAŞKAN AKÇAY İDDİALARA CEVAP VERDİ Başkan Mustafa Akçay, bir toplantıya katılmak için şehir dışında olduğunu belirtti. Konuyla alakalı iddiaları yanıtlayan Akçay, “Bu iddialar üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir. Biz 6 ay içerisinde zaten alt yapı çalışmasını başlatıyoruz. Bizim bu dolguyu atmamızın amacı o bölgede yağmurdan dolayı su birikintisinin oluşmasını önlemektir. Kış ayına giriyoruz yağan yağmur ve kar sularının dükkanlara zarar vermesini önlemek amacı ile yaptığımız bir uygulamadır. Şuan ekiplerimiz dolguyu yaptı ve silindirle düzeltildi. Daha sonra yağmur sularından korunmak için asfaltlama çalışmamızı yapacağız” dedi.        
denizli haber / denizli 20 haber / Belediye'nin yaptığı çalışma tepki çekti

Denizli Beyağaç İlçesi’nde bir Cadde’ye atılan dolgu, çevre esnafının tepkisine neden olurken, Beyağaç Belediye Başkanı’nın bir yakının yapmış olduğu inşaata rahatça girebilmesi için yapıldığı iddia edildi. Başkan Akçay “yaptığımız çalışma yağmur suyunun birikmesini önlemek için yaptık” dedi.

 

 

Denizli Beyağaç İlçesi’nde iddiaya göre Belediye Başkanının yakını olan bir iş yerine rahat girilip çıkılsın diye mevcut kaldırımın üzerine asfalt döküldü. Dolgu dökülmesi ile bu iş yerine rahat girilip çıkılırken, hemen yanındaki dükkanlara müşterinin girebilmesi için, bir basamak aşağıya inmesi gerekiyor.

 

Beyağaç İlçesi Fatih Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan dükkan sahiplerinden Hüseyin Aydoğdu, iş yerlerinin önündeki kaldırım üstüne ve yola dolgu dökülmesine tepki gösterdi. Aydoğdu; “Ana Cadde üzerine inşaat yapan belediye başkanının yakını, ön taraftan çekmesi gereken 2 metreyi çekmeyip yola sıfır inşaat yaptı. Dükkan girişleri yüksekte kalınca belediye, adam 4 basamak yapmayıp iki basamak yapsın diye yola dolgu yapıyor. Yan taraftaki dükkanların girişi kapanıyor. Müşteriler dükkanlara eğilerek girecek duruma geliyor.

 

Belediye alt yapı çalışması yapacak zaten, gündemlerinde var. Önümüzdeki yıl içinde bu yol kazılıp kanalizasyon ve su şebekesi değişimi, elektrik kablolarının ye r altına alınması çalışmaları planlanmakta... Dükkanlara birer ikişer basamakla inilirken buraya birilerine yaranmak için dolgu yapılması doğrumu? Başkan, Esnafın telefonlarına niye cevap vermiyor. Yapılan doğru ise esnafın telefonlarını açmaktan niye korkuyor. Aradığımıda telefonları meşgule atıyor.” dedi.

 

Haber merkezimiz iddiaların doğru olup olmadığı konusunda Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay’ı cep telefonu ile 4 kez aradı ama ulaşamadı. İlçe dışında toplantıda olduğu için cevap veremediğini belirten Akçay daha sonra bize kendisi dönüş yaptı.

 

BAŞKAN AKÇAY İDDİALARA CEVAP VERDİ

Başkan Mustafa Akçay, bir toplantıya katılmak için şehir dışında olduğunu belirtti. Konuyla alakalı iddiaları yanıtlayan Akçay, “Bu iddialar üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir. Biz 6 ay içerisinde zaten alt yapı çalışmasını başlatıyoruz. Bizim bu dolguyu atmamızın amacı o bölgede yağmurdan dolayı su birikintisinin oluşmasını önlemektir. Kış ayına giriyoruz yağan yağmur ve kar sularının dükkanlara zarar vermesini önlemek amacı ile yaptığımız bir uygulamadır. Şuan ekiplerimiz dolguyu yaptı ve silindirle düzeltildi. Daha sonra yağmur sularından korunmak için asfaltlama çalışmamızı yapacağız” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.