Belediye otobüs şoförüne saldırdılar!

DENİZLİ 18.08.2017 - 11:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Belediye otobüs şoförüne saldırdılar!

Foto: Arşiv Denizli'de bu sabah İlbade Mahallesi'nde trafik yüzünden yaşanan tartışmada Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüs şoförüne saldırdılar. Otobüste yolcu olan polis memuru olaya müdahale etti.   Olay bu sabah; 07.30 sularında İlbade Mahallesi 261 sokakta meydana geldi. Alt yapı nedeniyle çalışmanın olduğu Hüdai Oral Caddesi'nin trafiğe kapalı olması nedeniyle, belediye otobüsleri güzergahlarını değiştirmek zorunda kalıyor.   Bu sabah Bayramyeri istikametinden Gümüşler istikametine gelen 9 nolu hat otobüsü, İlbade pazar yerinin bulunduğu 261 sokakta seyir halindeyken bir transit içinde bulunan işçilerle birlikte durarak birisi ile görüşürken yolda trafik sıkıştı. Karşı yönden gelen diğer 9 nolu otobüste aracın arkasında hareket etmesini beklerken kornaya bastı. Bayramyeri istikametinden gelen otobüs şoförü de kornaya basarak yol isteyince, transit şoförü araçtan inerek otobüs şoförü ile tartışırken araç içerisinden inen 4-5 kişide tartışmaya karıştı.   Belediye otobüsünün içerisinde yolcu olarak bulunan resmi kıyafetli polis memuru olaya müdahale ederek transit şoförünü uzaklaştırdı. Bu esnada araçtan inenler arasından bir kişi otobüs şoförü ile tartışarak saldırdı. Araya giren vatandaşlar ve polis memurunun şahısları uzaklaştırması sonucu olay büyümeden önlendi.   Şahıslar araçlarına binerek olay yerinden uzaklaşanca belediye otobüsleri de yoluna devam etti.

Foto: Arşiv

Denizli'de bu sabah İlbade Mahallesi'nde trafik yüzünden yaşanan tartışmada Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüs şoförüne saldırdılar. Otobüste yolcu olan polis memuru olaya müdahale etti.

 

Olay bu sabah; 07.30 sularında İlbade Mahallesi 261 sokakta meydana geldi. Alt yapı nedeniyle çalışmanın olduğu Hüdai Oral Caddesi'nin trafiğe kapalı olması nedeniyle, belediye otobüsleri güzergahlarını değiştirmek zorunda kalıyor.

 

Bu sabah Bayramyeri istikametinden Gümüşler istikametine gelen 9 nolu hat otobüsü, İlbade pazar yerinin bulunduğu 261 sokakta seyir halindeyken bir transit içinde bulunan işçilerle birlikte durarak birisi ile görüşürken yolda trafik sıkıştı. Karşı yönden gelen diğer 9 nolu otobüste aracın arkasında hareket etmesini beklerken kornaya bastı. Bayramyeri istikametinden gelen otobüs şoförü de kornaya basarak yol isteyince, transit şoförü araçtan inerek otobüs şoförü ile tartışırken araç içerisinden inen 4-5 kişide tartışmaya karıştı.

 

Belediye otobüsünün içerisinde yolcu olarak bulunan resmi kıyafetli polis memuru olaya müdahale ederek transit şoförünü uzaklaştırdı. Bu esnada araçtan inenler arasından bir kişi otobüs şoförü ile tartışarak saldırdı. Araya giren vatandaşlar ve polis memurunun şahısları uzaklaştırması sonucu olay büyümeden önlendi.

 

Şahıslar araçlarına binerek olay yerinden uzaklaşanca belediye otobüsleri de yoluna devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.