Belediye Personelinden Örnek Davranış

GÜNDEM 21.03.2020 - 13:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Belediye Personelinden Örnek Davranış

Tüm dünyanın korkulu rüyası haline gelen korona virüsü nedeniyle alınan tedbirler arasında yer alan evden çıkılmaması uyarısına destek veren Çameli Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Dezenfekte Personeli, korona virüsüne karşı vatandaşlara evlerinde kalma çağrısında bulundu.   Türkiye’de korona virüsü vakalarının artması dolayısı ile sağlık çalışanlarının başlatmış olduğu farkındalığa Çameli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Dezenfekte ekipleri yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında destek verdi. İtfaiye ekipleri kağıtlara yazdıkları, "Biz senin için burada kalıyoruz, sen de bizim için lütfen evde kal" mesajıyla vatandaşlara çağrıda bulunarak zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamalarını tavsiye ettiler.   BAŞKAN ARSLAN TEŞEKKÜR ETTİ   Bu zorlu sınavda ilk günden bu zamana kadar canla başla çalışan belediye personellerine teşekkür eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "İyi ki varsınız.Yollar, meydanlar, parklar, bahçeler, tüm muhtarlık ofisleri, kamu binaları, esnaf çarşıları, halkımızın yoğun kullandığı sağlık kuruluşları ile eczaneler sürekli dezenfekte ediliyor. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Personelimizin başlattığı kampanyaya destek veriyorum. Bu Koronavirüsle mücadeleye aralıksız devam edeceğiz. Lütfen herkes evinde kalmaya devam etsin" dedi.

Tüm dünyanın korkulu rüyası haline gelen korona virüsü nedeniyle alınan tedbirler arasında yer alan evden çıkılmaması uyarısına destek veren Çameli Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Dezenfekte Personeli, korona virüsüne karşı vatandaşlara evlerinde kalma çağrısında bulundu.

 

Türkiye’de korona virüsü vakalarının artması dolayısı ile sağlık çalışanlarının başlatmış olduğu farkındalığa Çameli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Dezenfekte ekipleri yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında destek verdi. İtfaiye ekipleri kağıtlara yazdıkları, "Biz senin için burada kalıyoruz, sen de bizim için lütfen evde kal" mesajıyla vatandaşlara çağrıda bulunarak zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamalarını tavsiye ettiler.

 

BAŞKAN ARSLAN TEŞEKKÜR ETTİ

 

Bu zorlu sınavda ilk günden bu zamana kadar canla başla çalışan belediye personellerine teşekkür eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "İyi ki varsınız.Yollar, meydanlar, parklar, bahçeler, tüm muhtarlık ofisleri, kamu binaları, esnaf çarşıları, halkımızın yoğun kullandığı sağlık kuruluşları ile eczaneler sürekli dezenfekte ediliyor. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Personelimizin başlattığı kampanyaya destek veriyorum. Bu Koronavirüsle mücadeleye aralıksız devam edeceğiz. Lütfen herkes evinde kalmaya devam etsin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.