“Benim Adım Türkiye” Denizli Acıpayam’da Düzenlenecek.

SANAT 16.03.2017 - 09:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

“Benim Adım Türkiye” Denizli Acıpayam’da Düzenlenecek.

Denizli Acıpayam İlçesinde düzenlenecek olan “Benim Adım Türkiye” tiyatro gösterisi Acıpayam Belediyesi’nin katkısıyla Acıpayam’lılara sunulacak.

Kurtuluş Savaşı esnasında ecdadımızın zor şartlar altında vatanımız için yaptığı fedakârlıklarını,15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşanan olayları ve yine milletimizin devleti ve vatanı için gözünü kırpmadan canını nasıl feda ettiğini anlatan tiyatro gösterisi sahnelenecek.   İzmir İsmail Gülnar Tiyatrosunun ‘’ Benim Adım Türkiye’’  tiyatro gösterisi 20 Mart 2017 Pazartesi günü saat: 20.00’da,  Acıpayam Belediyesi Talip Özkan Sanat Merkezinde Acıpayam’lılar ile buluşacak.   ’'Benim Adım Türkiye’’ tiyatro gösterisi saat:13.30 ve 14.30’da okul öğrencileri içinde sahne alacak.    
Denizli Acıpayam İlçesinde düzenlenecek olan “Benim Adım Türkiye” tiyatro gösterisi Acıpayam Belediyesi’nin katkısıyla Acıpayam’lılara sunulacak.

Kurtuluş Savaşı esnasında ecdadımızın zor şartlar altında vatanımız için yaptığı fedakârlıklarını,15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşanan olayları ve yine milletimizin devleti ve vatanı için gözünü kırpmadan canını nasıl feda ettiğini anlatan tiyatro gösterisi sahnelenecek.

 

İzmir İsmail Gülnar Tiyatrosunun ‘’ Benim Adım Türkiye’’  tiyatro gösterisi 20 Mart 2017 Pazartesi günü saat: 20.00’da,  Acıpayam Belediyesi Talip Özkan Sanat Merkezinde Acıpayam’lılar ile buluşacak.

 

’'Benim Adım Türkiye’’ tiyatro gösterisi saat:13.30 ve 14.30’da okul öğrencileri içinde sahne alacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.