Benim Mahallem ile sağlık eğitimleri sürüyor

EĞİTİM 08.02.2018 - 15:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Benim Mahallem ile sağlık eğitimleri sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi ve Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile Benim Mahallem projesi kapsamında Değirmenönü Mahallesinde kanserde erken tanının önemini anlatan eğitim programı düzenlendi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi ve Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen sağlık eğitim programları devam ediyor. Bu kapsamda Benim Mahallem projesi ile Değirmenönü Mahallesindeki kadınlara yönelik meme kanserinde erken tanının önemini anlatan eğitim programı düzenlendi. Kent Konseyi'nde düzenlenen programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Merkezefendi İlçe Sağlık Müdürlüğü Kanser Birim Sorumlusu Sedef İnan ve kadınlar katıldı. Kanserle mücadelede erken tanının büyük bir önem taşıdığını kaydeden İnan, “Kanser yadsınamaz bir gerçektir. Çevresel etkenler, zararlı alışkanlıklar, beslenme, bazı mikroplar ve kimyasal maddeler bu hastalıkta ön plana çıkıyor. Bu etkenleri göz önüne alarak belitli periyotlarda tarama yaptırmak gerekiyor" dedi.     "Bir evde sağlık varsa huzur vardır"   Sağlık toplantılarının önemli olduğunu vurgulayan Kent Konseyi Başkanı Değirmenci ise, “Siz isteyin talep edin biz yapalım diyoruz. Bir evde sağlık varsa huzur vardır. Sağlık varsa aile de mutluluk vardır. İnşallah bu eğitimler faydalı olur. Bir hemşehrimizin dahi erken teşhis ile sağlık probleminin sonlandırılmasına katkıda bulunabilirsek bütün çabalarımıza değer diye düşünüyoruz” açıklamalarında bulundu. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi ve Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile Benim Mahallem projesi kapsamında Değirmenönü Mahallesinde kanserde erken tanının önemini anlatan eğitim programı düzenlendi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi ve Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen sağlık eğitim programları devam ediyor. Bu kapsamda Benim Mahallem projesi ile Değirmenönü Mahallesindeki kadınlara yönelik meme kanserinde erken tanının önemini anlatan eğitim programı düzenlendi. Kent Konseyi'nde düzenlenen programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Merkezefendi İlçe Sağlık Müdürlüğü Kanser Birim Sorumlusu Sedef İnan ve kadınlar katıldı. Kanserle mücadelede erken tanının büyük bir önem taşıdığını kaydeden İnan, “Kanser yadsınamaz bir gerçektir. Çevresel etkenler, zararlı alışkanlıklar, beslenme, bazı mikroplar ve kimyasal maddeler bu hastalıkta ön plana çıkıyor. Bu etkenleri göz önüne alarak belitli periyotlarda tarama yaptırmak gerekiyor" dedi.

 

 

"Bir evde sağlık varsa huzur vardır"

 

Sağlık toplantılarının önemli olduğunu vurgulayan Kent Konseyi Başkanı Değirmenci ise, “Siz isteyin talep edin biz yapalım diyoruz. Bir evde sağlık varsa huzur vardır. Sağlık varsa aile de mutluluk vardır. İnşallah bu eğitimler faydalı olur. Bir hemşehrimizin dahi erken teşhis ile sağlık probleminin sonlandırılmasına katkıda bulunabilirsek bütün çabalarımıza değer diye düşünüyoruz” açıklamalarında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.