Benzine indirim geliyor

EKONOMİ 22.09.2020 - 09:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Benzine indirim geliyor

Koronavirüs salgınında vaka sayılarının yeniden artışa geçmesiyle ortaya çıkan kaygılar petrol fiyatlarını vurdu. Petrol fiyatlarında yüzde 4'e yakın düşüşler sonrası iç piyasada kullanılan akaryakıt ürünleri için de indirim gündeme geldi. Piyasa uzmanlarından alınan bilgiye göre bu gece benzinde 19 kuruş indirim bekleniyor.   Koronavirüs vakalarındaki artış sonrası petrol fiyatlarındaki düşüş sürüyor.   ABD Batı Teksas hafif petrolünün varil fiyatı yüzde 4.96'lık düşüşle 40 doların da altına inerek 39.07 dolara, Brent petrolün varil fiyatı da yüzde 3.82 düşüşle 41.50 dolara kadar geriledi.   Petrol fiyatlarındaki bu büyük düşüş iç piyasada akaryakıt ürünlerine ise indirim olarak yansıyacak.   BENZİNE 19 KURUŞ İNDİRİM yenisafak.com'un piyasa uzmanlarından aldığı bilgiye benzinde 19 kuruş indirim bekleniyor. İndirimli fiyatların bu gece yarısı pompa fiyatlarına da yansıyacağı öngörülüyor.   Uzmanlar benzindeki indirimin ardından motorinde de önümüzdeki günlerde indirim bekliyor. (Yenişafak)

Koronavirüs salgınında vaka sayılarının yeniden artışa geçmesiyle ortaya çıkan kaygılar petrol fiyatlarını vurdu. Petrol fiyatlarında yüzde 4'e yakın düşüşler sonrası iç piyasada kullanılan akaryakıt ürünleri için de indirim gündeme geldi. Piyasa uzmanlarından alınan bilgiye göre bu gece benzinde 19 kuruş indirim bekleniyor.

 

Koronavirüs vakalarındaki artış sonrası petrol fiyatlarındaki düşüş sürüyor.

 

ABD Batı Teksas hafif petrolünün varil fiyatı yüzde 4.96'lık düşüşle 40 doların da altına inerek 39.07 dolara, Brent petrolün varil fiyatı da yüzde 3.82 düşüşle 41.50 dolara kadar geriledi.

 

Petrol fiyatlarındaki bu büyük düşüş iç piyasada akaryakıt ürünlerine ise indirim olarak yansıyacak.

 

BENZİNE 19 KURUŞ İNDİRİM

yenisafak.com'un piyasa uzmanlarından aldığı bilgiye benzinde 19 kuruş indirim bekleniyor. İndirimli fiyatların bu gece yarısı pompa fiyatlarına da yansıyacağı öngörülüyor.

 

Uzmanlar benzindeki indirimin ardından motorinde de önümüzdeki günlerde indirim bekliyor. (Yenişafak)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.