Besihanede çıkan yangında 4 hayvan telef oldu

ASAYİŞ 22.05.2020 - 07:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Besihanede çıkan yangında 4 hayvan telef oldu

Denizli’de besihanede meydana gelen yangında 4 büyükbaş hayvan feci şekilde telef oldu. Yangında itfaiyenin müdahalesiyle diğer hayvanlar güçlükle çıkarıldı. Yangın, Tavas ilçesi Horosanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Bir esnafa ait olduğu öğrenilen besihaneden yükselen alevleri gören çevredekiler itfaiyeyi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yangına 8 araç ve çok sayıda personelle Nikfer, Kizilca, Tavas, Kale Çagirgan, Beyağaç, Karahisar şubeleri müdahale etti.. Güçlükle kontrol altına alınan yangında 4 hayvan feci şekilde telef olurken itfaiye erleri, kalan hayvanları kurtardı. Yangında bazı büyükbaş hayvanlar yaralı olarak kurtarıldı. Yangının çıkış sebebi ise henüz bilinmiyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli’de besihanede meydana gelen yangında 4 büyükbaş hayvan feci şekilde telef oldu. Yangında itfaiyenin müdahalesiyle diğer hayvanlar güçlükle çıkarıldı.



Yangın, Tavas ilçesi Horosanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Bir esnafa ait olduğu öğrenilen besihaneden yükselen alevleri gören çevredekiler itfaiyeyi arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yangına 8 araç ve çok sayıda personelle Nikfer, Kizilca, Tavas, Kale Çagirgan, Beyağaç, Karahisar şubeleri müdahale etti.. Güçlükle kontrol altına alınan yangında 4 hayvan feci şekilde telef olurken itfaiye erleri, kalan hayvanları kurtardı. Yangında bazı büyükbaş hayvanlar yaralı olarak kurtarıldı. Yangının çıkış sebebi ise henüz bilinmiyor.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.