Beşir Derneği itiyaç sahiplerine yardıma devam ediyor

DENİZLİ 30.03.2020 - 09:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Beşir Derneği itiyaç sahiplerine yardıma devam ediyor

Beşir Derneği Denizli İl Temsilciciği, her ay düzenli olarak yaptığı yardım paketlerini zenginleştirirken ek paket olarak hijyen paketlerini de ilave etti.   Beşir Derneği Denizli Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada; Temsilciğimiz ve gönüllülerimizle her ay düzenli olarak yardım yapmış olduğumuz ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketlerini dağıtmaya devam ediyoruz. Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde, düzenli yardım yaptığımız ailelere zenginleştirilmiş yardım paketlerine ek  hijyen paketi olarak maske, el temizleme jeli ve ıslak mendilden oluşan hijyen paketlerini ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim ediyoruz.   Sizlerin destekleriyle gönüller arasında köprüler kurmaya, mazlumların yüzlerini güldürmeye devam ediyoruz. #HayatEveSığar    

Beşir Derneği Denizli İl Temsilciciği, her ay düzenli olarak yaptığı yardım paketlerini zenginleştirirken ek paket olarak hijyen paketlerini de ilave etti.

 

Beşir Derneği Denizli Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada; Temsilciğimiz ve gönüllülerimizle her ay düzenli olarak yardım yapmış olduğumuz ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketlerini dağıtmaya devam ediyoruz. Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde, düzenli yardım yaptığımız ailelere zenginleştirilmiş yardım paketlerine ek  hijyen paketi olarak maske, el temizleme jeli ve ıslak mendilden oluşan hijyen paketlerini ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim ediyoruz.

 

Sizlerin destekleriyle gönüller arasında köprüler kurmaya, mazlumların yüzlerini güldürmeye devam ediyoruz. #HayatEveSığar

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.