Beşir Derneği’nden Kömür Yardımı

DENİZLİ 25.11.2020 - 12:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Beşir Derneği’nden Kömür Yardımı

Beşir Derneği Denizli Temsilciliği, yardım faaliyetlerini sürdürüyor.  Soğuk kış günlerinde Beşir gönüllüleri ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 50 aileye kömür yardımı yaptı.   Başvurular neticesinde durumları daha önceden incelenen ve ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 50 aileye Beşir Derneği Denizli Temsilciliği tarafından kömür yardımı yapıldı. Dernek gönüllüleri ihtiyaç sahiplerine kömürleri teslim etti.   Beşir Derneği Denizli Temsilcisi Kadir Şendur, “Kışın kendini iyice hissettirdiği bu günlerde periyodik olarak gıda dağıtımı yaptığımız ihtiyaç sahibi kardeşlerimize kömür  yardımında bulunduk. Kışın bu zor şartlarında temel ihtiyacımız olan yakacak yardımını yaptıkları için bağışçılarımıza ve gönüllülerimize çok teşekkür ediyoruz ”ifadelerini kullandı.    

Beşir Derneği Denizli Temsilciliği, yardım faaliyetlerini sürdürüyor.  Soğuk kış günlerinde Beşir gönüllüleri ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 50 aileye kömür yardımı yaptı.

 

Başvurular neticesinde durumları daha önceden incelenen ve ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 50 aileye Beşir Derneği Denizli Temsilciliği tarafından kömür yardımı yapıldı. Dernek gönüllüleri ihtiyaç sahiplerine kömürleri teslim etti.

 

Beşir Derneği Denizli Temsilcisi Kadir Şendur, “Kışın kendini iyice hissettirdiği bu günlerde periyodik olarak gıda dağıtımı yaptığımız ihtiyaç sahibi kardeşlerimize kömür  yardımında bulunduk. Kışın bu zor şartlarında temel ihtiyacımız olan yakacak yardımını yaptıkları için bağışçılarımıza ve gönüllülerimize çok teşekkür ediyoruz ”ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.