Beşir Derneği’nden yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet

DENİZLİ 11.06.2020 - 14:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Beşir Derneği’nden yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet

Beşir Derneği Denizli Temsilciliği, her yıl olduğu gibi bu yılda yetimleri ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını unutmadı.   Yıl boyunca yaptığı hayır çalışmalarına bir yenisini ekleyen Beşir Derneği tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Mutluluğumuzun kaynağı, masumiyetin simgesi olan yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzünde açan goncaya kıyafet giydirme olarak vesile olduk. Onlar artık yeni kıyafetlerini giymek için tarif edilmez bir mutluluk içindeler. Çocukların yüzündeki o eşsiz gülümsemeyi görmek bizim için her şeye bedeldir” ifadelerine yer verildi.   Beşir Derneği Denizli İl Temsilcisi Kadir Şendur " Hayırsever Denizli halkı ile birlikte mazlum ve düşkünlerin derdine deva olmaya çalışıyoruz. Nerede mahzun ve mahcup bir gönül var ise orada onlar ile olmak için gayret gösteriyoruz. Yetime merhamet et, onun başını okşa ve ona yediğinden yedir Hadisi Şerifini çıkış noktası alarak bu ramazan ayında da faaliyet gösterdiğimiz 55 ülkede, Türkiye'de ve Denizli'de çocuklara bayram sevincini yaşatmak adına giyim ve ayakkabı yardımı yaptık. Paylaşım noktası olarak adlandırdığımız sosyal market projemizden istifade eden ailemiz var, bu ailelerin tamamı daha önceden sosyal incelemeleri yapılmış, ihtiyaç sahibi oldukları çeşitli kurum ve kuruluşlarca teyit edilmiş aileler olup; bağışçılarımızın bize emanet ettikleri güveni en doğru şekilde en çok ihtiyaç sahibi olduğu değerlendirilen ailelere ulaştırmaya gayret ediyoruz. Her türlü hayır alanında hassas olan Denizlili bağışçılarımızın yetim ve çocuk konusunda daha hassas olduklarına bir kez daha şahitlik ettik. Hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile bu güzelliğe ve çocuklarımızın yüzündeki tebessüme vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Bu mutlu yüzlere vesile olan bağışçı ve gönüllülerimize teşekkür ederim. Desteklerinizle bu mutlu yüzlere vesile olduğunuz için teşekkür ederiz” dedi.      

Beşir Derneği Denizli Temsilciliği, her yıl olduğu gibi bu yılda yetimleri ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını unutmadı.

 

Yıl boyunca yaptığı hayır çalışmalarına bir yenisini ekleyen Beşir Derneği tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Mutluluğumuzun kaynağı, masumiyetin simgesi olan yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzünde açan goncaya kıyafet giydirme olarak vesile olduk. Onlar artık yeni kıyafetlerini giymek için tarif edilmez bir mutluluk içindeler. Çocukların yüzündeki o eşsiz gülümsemeyi görmek bizim için her şeye bedeldir” ifadelerine yer verildi.

 




Beşir Derneği Denizli İl Temsilcisi Kadir Şendur " Hayırsever Denizli halkı ile birlikte mazlum ve düşkünlerin derdine deva olmaya çalışıyoruz. Nerede mahzun ve mahcup bir gönül var ise orada onlar ile olmak için gayret gösteriyoruz. Yetime merhamet et, onun başını okşa ve ona yediğinden yedir Hadisi Şerifini çıkış noktası alarak bu ramazan ayında da faaliyet gösterdiğimiz 55 ülkede, Türkiye'de ve Denizli'de çocuklara bayram sevincini yaşatmak adına giyim ve ayakkabı yardımı yaptık. Paylaşım noktası olarak adlandırdığımız sosyal market projemizden istifade eden ailemiz var, bu ailelerin tamamı daha önceden sosyal incelemeleri yapılmış, ihtiyaç sahibi oldukları çeşitli kurum ve kuruluşlarca teyit edilmiş aileler olup; bağışçılarımızın bize emanet ettikleri güveni en doğru şekilde en çok ihtiyaç sahibi olduğu değerlendirilen ailelere ulaştırmaya gayret ediyoruz. Her türlü hayır alanında hassas olan Denizlili bağışçılarımızın yetim ve çocuk konusunda daha hassas olduklarına bir kez daha şahitlik ettik. Hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile bu güzelliğe ve çocuklarımızın yüzündeki tebessüme vesile olduğumuz için çok mutluyuz.



Bu mutlu yüzlere vesile olan bağışçı ve gönüllülerimize teşekkür ederim. Desteklerinizle bu mutlu yüzlere vesile olduğunuz için teşekkür ederiz” dedi.
 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.