Bestami Göktaş Denizli'de Kayboldu

DENİZLİ 24.09.2017 - 15:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bestami Göktaş Denizli'de Kayboldu

Bodrum’dan Denizli’ye iş için gelen 58 yaşındaki Bestami Göktaş’tan 3 gündür haber alınamıyor.   Edinilen bilgiye göre; Perşembe günü Muğla Bodrum’dan Denizli’de bir poşet fabrikasından poşet almak için gelen 58 yaşındaki Bestami Göktaş isimli kişiden ailesi 3 gündür haber alamadığını belirtti. Tüm aramalarına rağmen kapalı olan telefonuna ve kendisine ulaşamıyorlar. Bodrum Emniyet Müdürlüğü’ne başvuran aile her yerde Göktaş’a ulaşmaya çalışıyor.   Damadı Emrah Aydın, Babasının Denizli’ye gelmek için yola çıktığından beri telefonunun kapalı olduğunu ama edindikleri bilgiye göre Denizli’de ki poşet fabrikasına geldiğini söyledi. En son 21 Eylül’de saat 10.00’da bir otomotiv işletmesinde görülen Göktaş, aynı gün saat 16.00 sularında poşet fabrikasına uğradığını belirtti.   Aile daha sonra hiçbir haber alamadıkları Bestami Göktaş’a bir türlü ulaşamadı. Bodrum’dan Denizli’ye aramak için yola çıktıkları belirtildi. Aile Bestami Göktaş’ı görenlerin Polis’e veya 0 536 691 00 02 numaralı telefona ulaşmalarını istedi.

Bodrum’dan Denizli’ye iş için gelen 58 yaşındaki Bestami Göktaş’tan 3 gündür haber alınamıyor.

 

Edinilen bilgiye göre; Perşembe günü Muğla Bodrum’dan Denizli’de bir poşet fabrikasından poşet almak için gelen 58 yaşındaki Bestami Göktaş isimli kişiden ailesi 3 gündür haber alamadığını belirtti. Tüm aramalarına rağmen kapalı olan telefonuna ve kendisine ulaşamıyorlar. Bodrum Emniyet Müdürlüğü’ne başvuran aile her yerde Göktaş’a ulaşmaya çalışıyor.

 

Damadı Emrah Aydın, Babasının Denizli’ye gelmek için yola çıktığından beri telefonunun kapalı olduğunu ama edindikleri bilgiye göre Denizli’de ki poşet fabrikasına geldiğini söyledi. En son 21 Eylül’de saat 10.00’da bir otomotiv işletmesinde görülen Göktaş, aynı gün saat 16.00 sularında poşet fabrikasına uğradığını belirtti.

 

Aile daha sonra hiçbir haber alamadıkları Bestami Göktaş’a bir türlü ulaşamadı. Bodrum’dan Denizli’ye aramak için yola çıktıkları belirtildi. Aile Bestami Göktaş’ı görenlerin Polis’e veya 0 536 691 00 02 numaralı telefona ulaşmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.