Beyin-Sizsiniz!

DİĞER 28.02.2017 - 11:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Beyin-Sizsiniz!

denizli haber / denizli 20 haber / Beyin-Sizsiniz!

Değerli okurlarımız, en son sizlerle bu köşede buluşmamız da hatırlayacağınız üzere iş dünyasıyla ilgili personellerin farklılaşmak veya değişim gerçekleştirmek adına sınırlı kaldıklarından bahsetmiştim. Konuyla ilgili tarafıma nereden böyle bir kanıya vardığımla ilgili belirli sorular yöneltildi ve konu dahilinde soruları şu şekilde yanıtlamak istiyorum.   Özel sektörde bulunan, İşkur'a bağlı Özel İstihdam Bürosu niteliği taşıyan ve İnsan Kaynakları Danışmanlığı üzerine faaliyet gösteren bir firmada İş ve Meslek Danışmanı olarak çalışmaktayım. Dolayısıyla birçok firmanın istediği niteliklerde (özellikle spesifik olan) personel seçme ve yerleştirme süreçlerini yönetiyorum. Bu bağlamda, birçok meslek grubundan ve farklı sektörlerden adaylar ile irtibat halinde olmam ve dolayısıyla firmaların personellerden istemiş oldukları beklentiler yönüyle çalışanların nitelikleri, yetkinlikleri ve çalışma tarzlarını az buçuk gözlemlemekteyim. Bu yüzden iş hayatıyla ilgili eleştirisel bir gözle yapıcı eleştiriler veya ufakta olsun önerilerde bulunarak özellikle Denizli'me bu yönde katkı sağlamak istemekteyim.    YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber / denizli 20 haber / Beyin-Sizsiniz!

Değerli okurlarımız, en son sizlerle bu köşede buluşmamız da hatırlayacağınız üzere iş dünyasıyla ilgili personellerin farklılaşmak veya değişim gerçekleştirmek adına sınırlı kaldıklarından bahsetmiştim. Konuyla ilgili tarafıma nereden böyle bir kanıya vardığımla ilgili belirli sorular yöneltildi ve konu dahilinde soruları şu şekilde yanıtlamak istiyorum.

 

Özel sektörde bulunan, İşkur'a bağlı Özel İstihdam Bürosu niteliği taşıyan ve İnsan Kaynakları Danışmanlığı üzerine faaliyet gösteren bir firmada İş ve Meslek Danışmanı olarak çalışmaktayım. Dolayısıyla birçok firmanın istediği niteliklerde (özellikle spesifik olan) personel seçme ve yerleştirme süreçlerini yönetiyorum. Bu bağlamda, birçok meslek grubundan ve farklı sektörlerden adaylar ile irtibat halinde olmam ve dolayısıyla firmaların personellerden istemiş oldukları beklentiler yönüyle çalışanların nitelikleri, yetkinlikleri ve çalışma tarzlarını az buçuk gözlemlemekteyim. Bu yüzden iş hayatıyla ilgili eleştirisel bir gözle yapıcı eleştiriler veya ufakta olsun önerilerde bulunarak özellikle Denizli'me bu yönde katkı sağlamak istemekteyim. 

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.