Bıçaklanarak öldürülen gencin bıçaklanma anı kameralara yansıdı

ASAYİŞ 22.06.2020 - 19:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bıçaklanarak öldürülen gencin bıçaklanma anı kameralara yansıdı

Denizli’de sokak ortasında bıçaklanarak ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden gencin, bıçaklanma anı güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Kavganın nedeni ise kız meselesinden dolayı çıktığı iddia edildi. Olay, bugün sabaha karşı 04.00 sıralarında, Pamukkale ilçesi, Bağbaşı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yusuf Aras (25) isimli genç ile T.Y. (30) arasında kız meselesinden dolayı tartışma yaşandı. Bir aparatta karşılaşan ikili arasında tartışma yaşandı. Kameralara yansıyan görüntülerde Aras, daha sonra dışarı çıktı. Ardından T.Y. ile bir kişi daha dışarı çıkınca sözlü tartışma dışarıda devam etti. Sözlü tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Sokak ortasında büyüyen kavgada, T.Y. çıkardığı bıçak ile Arası çeşitli yerlerinden bıçakladı.   Yusuf Aras aldığı bıçak darbelerinin ardından, kavgayı bıraktı ve kısa süre sonra yere yığıldı. T.Y. bıçakladığı ve yerde yatan Aras’ın yanına giderek ne olduğuna baktı. Diğer kişi ise ambulansı arayarak yardım istediği görülüyor. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri Aras’ı ambulans ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırdı, ancak genç adam burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay sonrası T.Y. bölgeye gelen polis ekiplerine teslim oldu. Gözaltına alınan T.Y.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.   Ailenin isteği üzerine video görüntüsü kaldırılmıştır.  

Denizli’de sokak ortasında bıçaklanarak ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden gencin, bıçaklanma anı güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Kavganın nedeni ise kız meselesinden dolayı çıktığı iddia edildi.


Olay, bugün sabaha karşı 04.00 sıralarında, Pamukkale ilçesi, Bağbaşı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yusuf Aras (25) isimli genç ile T.Y. (30) arasında kız meselesinden dolayı tartışma yaşandı. Bir aparatta karşılaşan ikili arasında tartışma yaşandı. Kameralara yansıyan görüntülerde Aras, daha sonra dışarı çıktı. Ardından T.Y. ile bir kişi daha dışarı çıkınca sözlü tartışma dışarıda devam etti. Sözlü tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Sokak ortasında büyüyen kavgada, T.Y. çıkardığı bıçak ile Arası çeşitli yerlerinden bıçakladı.

 

Yusuf Aras aldığı bıçak darbelerinin ardından, kavgayı bıraktı ve kısa süre sonra yere yığıldı. T.Y. bıçakladığı ve yerde yatan Aras’ın yanına giderek ne olduğuna baktı. Diğer kişi ise ambulansı arayarak yardım istediği görülüyor. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri Aras’ı ambulans ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırdı, ancak genç adam burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Olay sonrası T.Y. bölgeye gelen polis ekiplerine teslim oldu. Gözaltına alınan T.Y.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

Ailenin isteği üzerine video görüntüsü kaldırılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.