Bilal Aycan :"15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız"

GÜNDEM 15.07.2017 - 11:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bilal Aycan :"15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız"

5 Temmuz’un yıl dönümü nedeniyle bir basın açıklaması yapan İnşirah Derneği Denizli İl Temsilcisi Bilal Aycan,mesaj yayınladı.

15 Temmuz’un yıl dönümü nedeniyle bir basın açıklaması yapan İnşirah Derneği Denizli İl Temsilcisi Bilal Aycan, “Tam bir yıl önce hain FETÖ terör örgütü tarafından vatanımız üzerinde gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimini lanetliyoruz. Halkımızın bu hain darbe girişimi karşısındaki kahramanca duruşunu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.   Bu ve benzeri hainler bilsinler ki; bu kahraman, inançlı, vatansever Türk milleti olduğu sürece hiçbiriniz sinsi planlarınızı uygulayamayacaksınız. Uçaklara, tanklara, bombalara güvendiniz belki ama uçakların üzerine atlamayı hesap eden kahraman Türk evlatlarını hesap edemediniz. Tankların paletlerinin altına yatacağını düşünmediniz. Çarşaflı bacılarımızın kamyonlarla komşuları köprüye taşıyacağı aklınıza hiç gelmedi. Sizin bilmediğiniz en önemli şey ise o gün marketlere ve bankamatiklere değil de meydanlara koşan o kahramanlar evlerinden çıkarken helalleşerek çıkmışlardı.   FETÖ, alçak darbe girişimiyle ülkemizi işgal etmeye yeltenmiş ve bizlere hain yüzünü göstermiştir. Bağımsızlığımıza kastedilen 15 Temmuz gecesinde milletimiz tanklara, uçaklara, silahlara göğsünü siper etmiş ve büyük bir kahramanlık örneği göstermiştir. 15 Temmuz gecesine şahitlik eden bizler, o geceyi asla unutmayacağız, unutturmayacağız.   Bu konudaki hassasiyetimizi paylaşmak ve hain darbe girişiminin gerçekleştiği 15 Temmuz tarihini unutturmamak adınabugün demokrasi nöbetinde olacağız. İnşirah Derneği ve gönüllüleri olarak bu hain girişimi ve bu girişimi gerçekleştirenleri lanetliyor ve devletimizin bu hain örgüt ile işbirlikçilerine karşı vermiş olduğu mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz.   İnşirah Derneği olarak hayırseverlerimizin katkılarıyla 15 Temmuz Şehitlerimiz adına Bangladeş Arakan Kampları’nda su kuyusu açma çalışmalarımız devam ediyor.   Tüm duyarlı vatandaşlarımızı bu gece ellerinde Türk bayraklarıyla 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na davet ediyoruz. Tek yürek, tek millet, tek bayrak olarak gücümüzü hainlere bir kez daha gösterelim inşallah.” ifadelerini kullandı.
5 Temmuz’un yıl dönümü nedeniyle bir basın açıklaması yapan İnşirah Derneği Denizli İl Temsilcisi Bilal Aycan,mesaj yayınladı.

15 Temmuz’un yıl dönümü nedeniyle bir basın açıklaması yapan İnşirah Derneği Denizli İl Temsilcisi Bilal Aycan, “Tam bir yıl önce hain FETÖ terör örgütü tarafından vatanımız üzerinde gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimini lanetliyoruz. Halkımızın bu hain darbe girişimi karşısındaki kahramanca duruşunu bir kez daha hatırlatmak istiyoruz ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

 

Bu ve benzeri hainler bilsinler ki; bu kahraman, inançlı, vatansever Türk milleti olduğu sürece hiçbiriniz sinsi planlarınızı uygulayamayacaksınız. Uçaklara, tanklara, bombalara güvendiniz belki ama uçakların üzerine atlamayı hesap eden kahraman Türk evlatlarını hesap edemediniz. Tankların paletlerinin altına yatacağını düşünmediniz. Çarşaflı bacılarımızın kamyonlarla komşuları köprüye taşıyacağı aklınıza hiç gelmedi. Sizin bilmediğiniz en önemli şey ise o gün marketlere ve bankamatiklere değil de meydanlara koşan o kahramanlar evlerinden çıkarken helalleşerek çıkmışlardı.

 

FETÖ, alçak darbe girişimiyle ülkemizi işgal etmeye yeltenmiş ve bizlere hain yüzünü göstermiştir. Bağımsızlığımıza kastedilen 15 Temmuz gecesinde milletimiz tanklara, uçaklara, silahlara göğsünü siper etmiş ve büyük bir kahramanlık örneği göstermiştir. 15 Temmuz gecesine şahitlik eden bizler, o geceyi asla unutmayacağız, unutturmayacağız.

 

Bu konudaki hassasiyetimizi paylaşmak ve hain darbe girişiminin gerçekleştiği 15 Temmuz tarihini unutturmamak adınabugün demokrasi nöbetinde olacağız. İnşirah Derneği ve gönüllüleri olarak bu hain girişimi ve bu girişimi gerçekleştirenleri lanetliyor ve devletimizin bu hain örgüt ile işbirlikçilerine karşı vermiş olduğu mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz.

 

İnşirah Derneği olarak hayırseverlerimizin katkılarıyla 15 Temmuz Şehitlerimiz adına Bangladeş Arakan Kampları’nda su kuyusu açma çalışmalarımız devam ediyor.

 

Tüm duyarlı vatandaşlarımızı bu gece ellerinde Türk bayraklarıyla 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na davet ediyoruz. Tek yürek, tek millet, tek bayrak olarak gücümüzü hainlere bir kez daha gösterelim inşallah.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.