Bilal Uçar, Bakan Yardımcılığı koltuğunu kaybetti

GÜNDEM 21.07.2018 - 11:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bilal Uçar, Bakan Yardımcılığı koltuğunu kaybetti

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile bazı bakanlıklara bakan yardımcısı ataması yapıldı. Bu atamalardan birisi Adalet Bakanlığı oldu. Önceki dönemde Adalet Bakan Yardımcılığı görevi yapan Eski Denizli Milletvekili Bilal Uçar yeni dönemde yardımcılık görevi verilmedi.   Bakanlıklara yapılan atamalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sağlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlıklarına bakan yardımcıları atadı. Denizli önceki dönemlerde Ankara'da önemli yerlerde temsil edilirken, yeni Başkanlık Sistemi'nde yapılan kabine seçimlerinde Bakan Nihat Zeybekci'nin yer almamasının ardından, Adalet Bakan Yardımcılığı görevi yapan Bilal Uçar'ın yeni atamalarda yer almaması Denizli, Ankara'da kan kaybediyor yorumlarına neden oldu.   Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararlarına göre, Adalet Bakanlığına 4, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanlığına 2, Kültür ve Turizm Bakanlığına 3, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına 3 ve Sağlık Bakanlığına 1 bakan yardımcısı atandı.   Adalet Bakanlığı Bakan yardımcılıklarına Cengiz Öner, Hilmi Bilgin, Selahaddin Menteş, Yıldız Seferinoğlu atanırken, 24. Dönem Denizli Milletvekili Bilal Uçar atananlar arasında yer almadı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile bazı bakanlıklara bakan yardımcısı ataması yapıldı. Bu atamalardan birisi Adalet Bakanlığı oldu. Önceki dönemde Adalet Bakan Yardımcılığı görevi yapan Eski Denizli Milletvekili Bilal Uçar yeni dönemde yardımcılık görevi verilmedi.

 

Bakanlıklara yapılan atamalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sağlık, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlıklarına bakan yardımcıları atadı. Denizli önceki dönemlerde Ankara'da önemli yerlerde temsil edilirken, yeni Başkanlık Sistemi'nde yapılan kabine seçimlerinde Bakan Nihat Zeybekci'nin yer almamasının ardından, Adalet Bakan Yardımcılığı görevi yapan Bilal Uçar'ın yeni atamalarda yer almaması Denizli, Ankara'da kan kaybediyor yorumlarına neden oldu.

 

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararlarına göre, Adalet Bakanlığına 4, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanlığına 2, Kültür ve Turizm Bakanlığına 3, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına 3 ve Sağlık Bakanlığına 1 bakan yardımcısı atandı.

 

Adalet Bakanlığı Bakan yardımcılıklarına Cengiz Öner, Hilmi Bilgin, Selahaddin Menteş, Yıldız Seferinoğlu atanırken, 24. Dönem Denizli Milletvekili Bilal Uçar atananlar arasında yer almadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.