Bilal Uçar Başkan Yardımcılığı görevine devam edecek

SİYASET 20.04.2021 - 15:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Bilal Uçar Başkan Yardımcılığı görevine devam edecek

AK Parti Denizli eski milletvekili ve Adalet Bakan Yardımcılığı görevinde bulunan Bilal Uçar, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine devam edecek.   AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile yeni dönemde görev alacak Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı’na 14 kişi görevlendirildi. Yeni dönemde görev alacak isimler arasında 24. ve 25. Dönem Denizli Milletvekili Bilal Uçar’da yer aldı.   Bilal Uçar, halen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevini sürdürürken yeni görevlendirmede de yer aldı.   Yeni görevlendirme açıklamasını Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Genel Başkanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından duyurdu.   Özhaseki; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile yeni dönemde görev alan Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılarımız; AK Partimize, ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun. Bu zamana kadar görev yapan dava arkadaşlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.  

AK Parti Denizli eski milletvekili ve Adalet Bakan Yardımcılığı görevinde bulunan Bilal Uçar, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine devam edecek.

 

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile yeni dönemde görev alacak Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı’na 14 kişi görevlendirildi. Yeni dönemde görev alacak isimler arasında 24. ve 25. Dönem Denizli Milletvekili Bilal Uçar’da yer aldı.

 

Bilal Uçar, halen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevini sürdürürken yeni görevlendirmede de yer aldı.

 

Yeni görevlendirme açıklamasını Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Genel Başkanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından duyurdu.

 

Özhaseki; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile yeni dönemde görev alan Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılarımız; AK Partimize, ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun. Bu zamana kadar görev yapan dava arkadaşlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.