Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller

SAĞLIK 17.03.2017 - 15:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında “Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganı ile başlatılan Hamilelik Okulu’nda 6’ncı dönem sona erdi.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce hayata geçirilen Hamilelik Okulu’nda 6. dönem mezunlarına sertifikaları verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde düzenlenen sertifika törenine, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Odak Tıp Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzman Dr. Ayşegül Sözeri Özdemir ve kursiyerler katıldı.   “Kadın mutlu olursa aile huzurlu olur” diyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak biz şuna inanıyoruz; kadının mutluluğu, huzuru topluma sirayet eder. O yüzden kadınlarımız için ne yapsak azdır. İnşallah biran evvel hasretle beklediğiniz çocuklarınıza kavuşursunuz” dedi.   Baba adaylarına davet Değirmenci, “Bizler Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz Hamilelik Okulu kurslarımıza sadece anne adaylarımızın değil baba adaylarımızın da gelmelerini istiyoruz. Bebek bakımı nihayetinde sadece anneye özgü ya da sadece annenin alacağı bir sorumluluk değil” diye konuştu. Konuşmanın ardından kursiyerlere sertifikaları verildi. Ücretsiz olarak düzenlenen Hamilelik Okulu’na katılan anne adaylarının 3 hafta süren 12 saatlik eğitim aldığı kaydedildi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında “Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganı ile başlatılan Hamilelik Okulu’nda 6’ncı dönem sona erdi.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce hayata geçirilen Hamilelik Okulu’nda 6. dönem mezunlarına sertifikaları verildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde düzenlenen sertifika törenine, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Odak Tıp Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzman Dr. Ayşegül Sözeri Özdemir ve kursiyerler katıldı.

 


“Kadın mutlu olursa aile huzurlu olur” diyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak biz şuna inanıyoruz; kadının mutluluğu, huzuru topluma sirayet eder. O yüzden kadınlarımız için ne yapsak azdır. İnşallah biran evvel hasretle beklediğiniz çocuklarınıza kavuşursunuz” dedi.

 



Baba adaylarına davet

Değirmenci, “Bizler Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz Hamilelik Okulu kurslarımıza sadece anne adaylarımızın değil baba adaylarımızın da gelmelerini istiyoruz. Bebek bakımı nihayetinde sadece anneye özgü ya da sadece annenin alacağı bir sorumluluk değil” diye konuştu. Konuşmanın ardından kursiyerlere sertifikaları verildi. Ücretsiz olarak düzenlenen Hamilelik Okulu’na katılan anne adaylarının 3 hafta süren 12 saatlik eğitim aldığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.