Binali Yıldırım Denizli'ye geliyor!

GÜNDEM 27.05.2018 - 13:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Binali Yıldırım Denizli'ye geliyor!

24 Haziran 2018 Genel Seçim çalışmaları neticesinde parti liderleri il ziyaretlerine devam ediyor. 24 Haziran erken genel seçimlerinin açıklanmasından önce Denizli’ye ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın Denizli’ye gelmeyeceği belirtilirken, Başbakan Binali Yıldırım’ın Denizli’de miting düzenleyeceği öğrenildi.   Başbakan Binali Yıldırım'ın Denizli'ye geleceği tarih belli oldu. Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Başbakan Binali Yıldırım'ın Denizli'ye geleceği tarihi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.   Necip Filiz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada: "Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, 11 Haziran 2018 Pazartesi günü Denizli li hemşehrileri ile bir araya gelecektir" ifadelerini kullandı.Başkan Necip Filiz, Başbakan Binali Yıldırım'ın Denizli ziyaret saati konusunda ise bir açıklamada bulunmadı.

24 Haziran 2018 Genel Seçim çalışmaları neticesinde parti liderleri il ziyaretlerine devam ediyor. 24 Haziran erken genel seçimlerinin açıklanmasından önce Denizli’ye ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın Denizli’ye gelmeyeceği belirtilirken, Başbakan Binali Yıldırım’ın Denizli’de miting düzenleyeceği öğrenildi.

 

Başbakan Binali Yıldırım'ın Denizli'ye geleceği tarih belli oldu. Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Başbakan Binali Yıldırım'ın Denizli'ye geleceği tarihi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

 

Necip Filiz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada: "Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, 11 Haziran 2018 Pazartesi günü Denizli li hemşehrileri ile bir araya gelecektir" ifadelerini kullandı.Başkan Necip Filiz, Başbakan Binali Yıldırım'ın Denizli ziyaret saati konusunda ise bir açıklamada bulunmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.