Bir ay içinde 2 defa alkollü araç kullanırken polise yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2020 - 12:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bir ay içinde 2 defa alkollü araç kullanırken polise yakalandı

İHA- Denizli’de geçtiğimiz ay sokağa çıkma kısıtlamasını delip alkollü araç kullanırken polisten kaçan ve sığındığı evden polis tarafından çıkarılan şahıs dün bir kez daha alkollü araç kullanırken yakalandı. Kovalamaca sonrası polis tarafından yakalanan şahsa bu defa 6 bin TL ceza kesilip ehliyetine 5 yıl süreyle el konuldu. Edinilen bilgilere göre olay, Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesi’nde meydana geldi. 20 SS 686 plakalı otomobilin yolda tehlikeli manevralarla ilerlediğini gören çarşı ve mahalle bekçileri otomobili durdurmak istedi. Ancak sürücü ‘dur’ ihtarlarına aldırış etmeden yoluna devam etti. Bunun üzerine çok sayıda polis ekibi otomobili durdurmak için peşine düştü. Kaçış esnasında sürücü aracının arka tamponunu Doktorlar Caddesi üzerinde düşürerek kaçmaya devam ederken, kovalamaca sonrası araç Mehmetçik Mahallesi 2597 Sokak üzerinde durduruldu. Aracın içinden çıkarılan ve ayakta durmakta güçlük çektiği gözlenen Sedat M., alkolmetreyi üflemeyi reddedince polis tarafından gözaltına alındı. Şahsa ardından çeşitli suçlardan yaklaşık 6 bin TL para cezası kesildi. Sonrasında ise karakola götürüldü.   ALKOLLÜ SÜRÜCÜ USLANMADI Yapılan incelemelerde ise şahsın 26 Nisan günü sokağa çıkma kısıtlamasında aracı ile dışarı çıktığı ve yine alkollü olduğu için polisten kaçtığı belirlendi. Sedat M.’ye o tarihte ise 3 bin 150 TL para cezası kesilerek hakkında işlem yapıldığı tespit edildi. Şahsın ehliyetine o tarihte el konulduğu ama buna rağmen tekrar alkollü ve ehliyetsiz olarak direksiyon başına geçtiği öğrenildi. Dün bir kez daha alkollü araç kullanırken yakalanan şahsın ehliyetine bu defa 5 yıl süreyle en konularak, 6 bin TL para cezası kesildi.  

İHA- Denizli’de geçtiğimiz ay sokağa çıkma kısıtlamasını delip alkollü araç kullanırken polisten kaçan ve sığındığı evden polis tarafından çıkarılan şahıs dün bir kez daha alkollü araç kullanırken yakalandı. Kovalamaca sonrası polis tarafından yakalanan şahsa bu defa 6 bin TL ceza kesilip ehliyetine 5 yıl süreyle el konuldu.


Edinilen bilgilere göre olay, Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesi’nde meydana geldi. 20 SS 686 plakalı otomobilin yolda tehlikeli manevralarla ilerlediğini gören çarşı ve mahalle bekçileri otomobili durdurmak istedi. Ancak sürücü ‘dur’ ihtarlarına aldırış etmeden yoluna devam etti. Bunun üzerine çok sayıda polis ekibi otomobili durdurmak için peşine düştü. Kaçış esnasında sürücü aracının arka tamponunu Doktorlar Caddesi üzerinde düşürerek kaçmaya devam ederken, kovalamaca sonrası araç Mehmetçik Mahallesi 2597 Sokak üzerinde durduruldu. Aracın içinden çıkarılan ve ayakta durmakta güçlük çektiği gözlenen Sedat M., alkolmetreyi üflemeyi reddedince polis tarafından gözaltına alındı. Şahsa ardından çeşitli suçlardan yaklaşık 6 bin TL para cezası kesildi. Sonrasında ise karakola götürüldü.

 



ALKOLLÜ SÜRÜCÜ USLANMADI


Yapılan incelemelerde ise şahsın 26 Nisan günü sokağa çıkma kısıtlamasında aracı ile dışarı çıktığı ve yine alkollü olduğu için polisten kaçtığı belirlendi. Sedat M.’ye o tarihte ise 3 bin 150 TL para cezası kesilerek hakkında işlem yapıldığı tespit edildi. Şahsın ehliyetine o tarihte el konulduğu ama buna rağmen tekrar alkollü ve ehliyetsiz olarak direksiyon başına geçtiği öğrenildi.


Dün bir kez daha alkollü araç kullanırken yakalanan şahsın ehliyetine bu defa 5 yıl süreyle en konularak, 6 bin TL para cezası kesildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.