Bir ekmek de sen koy

SAĞLIK 06.06.2016 - 11:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Bir ekmek de sen koy

Denizli’de Ramazan ayında yaşanan güzelliklere bir yenisine de sağlık çalışanları imza attı. ATTDER Denizli Başkanlığı ‘Bir Ekmek de Sen Koy’ kampanyası başlattı.

Denizli’de Ramazan ayında yaşanan güzelliklere bir yenisine de sağlık çalışanları imza attı. ATTDER Denizli Başkanlığı  ‘Bir Ekmek de Sen Koy’ kampanyası başlattı. Denizli ATTER İl Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere düzenlenen kampanyada, başta sağlık çalışanları olmak üzere herkesin bu kampanyaya katılması amaçlandı. Kampanya ile ilgili yapılan açıklamada, “Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Denizli il Başkanlığı olarak içinde bulunduğumuz Ramazan ayı boyunca BİR EKMEK DE SEN KOY kampanyası yapılacaktır. Bu kampanya kapsamında yapılacak olan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Kampanyaya yardımcı olan katılan basta sağlık çalışanları olmak üzere herkese çok teşekkür ederiz” dendi. Bu kampanyada ben de yer almak istiyorum diyorsanız aşağıda belirtilen iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.  554 366 19 22 – 506 610 26 28 – 554 684 85 21
Denizli’de Ramazan ayında yaşanan güzelliklere bir yenisine de sağlık çalışanları imza attı. ATTDER Denizli Başkanlığı ‘Bir Ekmek de Sen Koy’ kampanyası başlattı.

Denizli’de Ramazan ayında yaşanan güzelliklere bir yenisine de sağlık çalışanları imza attı. ATTDER Denizli Başkanlığı  ‘Bir Ekmek de Sen Koy’ kampanyası başlattı.

Denizli ATTER İl Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere düzenlenen kampanyada, başta sağlık çalışanları olmak üzere herkesin bu kampanyaya katılması amaçlandı.

Kampanya ile ilgili yapılan açıklamada, “Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği Denizli il Başkanlığı olarak içinde bulunduğumuz Ramazan ayı boyunca BİR EKMEK DE SEN KOY kampanyası yapılacaktır. Bu kampanya kapsamında yapılacak olan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Kampanyaya yardımcı olan katılan basta sağlık çalışanları olmak üzere herkese çok teşekkür ederiz” dendi.

Bu kampanyada ben de yer almak istiyorum diyorsanız aşağıda belirtilen iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.  554 366 19 22 – 506 610 26 28 – 554 684 85 21

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.