Bira dolusu tır devrildi

ASAYİŞ 28.08.2018 - 19:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bira dolusu tır devrildi

Denizli'de meydana gelen trafik kazasında bir tır devrildi. Kazada bira sarılı olan tır içindeki şişeler etrafa yayıldı.   Edinilen bilgilere göre Denizli-Aydın Karayolu üzerinde Sarayköy ilçesi yakınlarında bir tır devrildi. Tır içinde bulunan bira şişeleriyle birlikte devrilerek etrafa yayıldı. Yoldan geçenlerin yardımıyla bira şeşiyeri sarıldı. Kazada herhangi yaralanma yada ölüm meydana gelmedi.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.              

Denizli'de meydana gelen trafik kazasında bir tır devrildi. Kazada bira sarılı olan tır içindeki şişeler etrafa yayıldı.

 

Edinilen bilgilere göre Denizli-Aydın Karayolu üzerinde Sarayköy ilçesi yakınlarında bir tır devrildi. Tır içinde bulunan bira şişeleriyle birlikte devrilerek etrafa yayıldı. Yoldan geçenlerin yardımıyla bira şeşiyeri sarıldı. Kazada herhangi yaralanma yada ölüm meydana gelmedi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.