BİRTÜRK: “BÜYÜKŞEHİR DE ADAYIMIZ YOK”

SİYASET 11.12.2018 - 13:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

BİRTÜRK: “BÜYÜKŞEHİR DE ADAYIMIZ YOK”

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, MHP Büyürkşehir Belediye Başkan adayının ittifak görüşmeleri çerçevesinde, adaylıktan çekildiğini duyurdu. MHP İl Başkanı Birtürk, bugün sabah Ankara’ya gitti. Genel Merkez de yetkililer ile görüşen Birtürk, ittifak görüşmeleri çerçevesinde MHP adayının adaylıktan çekildiği bilgisini kamuoyu ile paylaştı. Birtürk, konuyla ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Denizli’de adaylarını belirleyen ve açıklayan ilk parti olduk. İttifak görüşmelerinin askıya alındığı dönemde belirlediğimiz MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mimar Evru Leman Kalkan’ı kamuoyuna tanıtmıştık. Ancak; son gelişen ittifak görüşmeleri çerçevesinde Erzurum ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının geri çekildiği bilgisi bizlere ulaşmıştır. MHP Büyükşehir Belediyesi için aday çıkarmayacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” Dedi.   

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, MHP Büyürkşehir Belediye Başkan adayının ittifak görüşmeleri çerçevesinde, adaylıktan çekildiğini duyurdu.

MHP İl Başkanı Birtürk, bugün sabah Ankara’ya gitti. Genel Merkez de yetkililer ile görüşen Birtürk, ittifak görüşmeleri çerçevesinde MHP adayının adaylıktan çekildiği bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

Birtürk, konuyla ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Denizli’de adaylarını belirleyen ve açıklayan ilk parti olduk. İttifak görüşmelerinin askıya alındığı dönemde belirlediğimiz MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mimar Evru Leman Kalkan’ı kamuoyuna tanıtmıştık. Ancak; son gelişen ittifak görüşmeleri çerçevesinde Erzurum ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının geri çekildiği bilgisi bizlere ulaşmıştır. MHP Büyükşehir Belediyesi için aday çıkarmayacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” Dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.