Birtürk, Listeleri Götürüyor

SİYASET 19.10.2018 - 15:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Birtürk, Listeleri Götürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cafer Birtürk, il başkanları toplantısı için Ankara’ya gidiyor. Birtürk, Ankara'ya giderken, Belediye Başkan aday adaylarının listelerini de götürüyor.   MHP il Başkanı Cafer Birtürk, Genel Merkez tarafından düzenlenecek il başkanları toplantısına katılmak üzere yarın Ankara’ya gidiyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile toplanacak olan il başkanları, yanlarında temsil ettikleri illerin Belediye Başkan aday adaylarının listelerini de götürüyor.   MHP İl Başkanı Birtürk, yarın öğleyin yapılacak toplantıda hazır bulunacağını belirterek; “Büyükşehir Belediye Başkan aday adayımız ile 19 ilçe aday adayımızın yer aldığı listeyi de toplantıdan sonra yetkililere teslim edeceğiz. Toplantı da, ittifak’ın ele alınacağını umuyorum. Bunun yanında da daima yapıcı bir politika izleyen partimin, seçimlere sağduyulu hazırlanması, köy köy seçmene ulaşılması yönünde tavsiyelerin verileceğini umuyorum.   Biz, bu konuda zaten hazırlıklı olan bir partiyiz. Biliyorsunuz ilk aday adayı açıklamasını MHP yaptı. Denizli’de her ilçede adayımız var ve iddialıyız. Üç hilal’i Belediyelere asacağız. Genel seçimlerde bunun yansımasını gördük. MHP bu ülkenin çimentosudur, sigortasıdır. MHP kadroları yerel yönetimlerde de iddialıdır. İnanıyorum en büyük süprizi biz yapacağız.” dedi.  

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cafer Birtürk, il başkanları toplantısı için Ankara’ya gidiyor. Birtürk, Ankara'ya giderken, Belediye Başkan aday adaylarının listelerini de götürüyor.

 

MHP il Başkanı Cafer Birtürk, Genel Merkez tarafından düzenlenecek il başkanları toplantısına katılmak üzere yarın Ankara’ya gidiyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile toplanacak olan il başkanları, yanlarında temsil ettikleri illerin Belediye Başkan aday adaylarının listelerini de götürüyor.

 

MHP İl Başkanı Birtürk, yarın öğleyin yapılacak toplantıda hazır bulunacağını belirterek; “Büyükşehir Belediye Başkan aday adayımız ile 19 ilçe aday adayımızın yer aldığı listeyi de toplantıdan sonra yetkililere teslim edeceğiz. Toplantı da, ittifak’ın ele alınacağını umuyorum. Bunun yanında da daima yapıcı bir politika izleyen partimin, seçimlere sağduyulu hazırlanması, köy köy seçmene ulaşılması yönünde tavsiyelerin verileceğini umuyorum.

 

Biz, bu konuda zaten hazırlıklı olan bir partiyiz. Biliyorsunuz ilk aday adayı açıklamasını MHP yaptı. Denizli’de her ilçede adayımız var ve iddialıyız. Üç hilal’i Belediyelere asacağız. Genel seçimlerde bunun yansımasını gördük. MHP bu ülkenin çimentosudur, sigortasıdır. MHP kadroları yerel yönetimlerde de iddialıdır. İnanıyorum en büyük süprizi biz yapacağız.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.