Birtürk: “Listemiz Hayırlı Olsun”

DENİZLİ 19.05.2018 - 10:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Birtürk: “Listemiz Hayırlı Olsun”

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, partisinin Denizli Miletvekili adayları listesini basına değerlendirdi.   Birtürk; “Açıklanan liste, Genel Merkezimizin takdiridir. Adaylarımıza ve Denizli’mize hayırlı olsun.Adaylarımızla bir olup, en fazla  milletvekilini MHP’nin çıkarması için çalışacağız.” Dedi.   Milletvekili adaylarını açıklayan ilk parti MHP oldu. Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Cafer Birtürk, aday listesinin belirlenen süreden önce açıklanması nedeniyle, diğer partilerden  bir adım önde çalışmalara başlayacaklarını söyledi.   Aday listesinde yar alan adaylara başarılar dileyen MHP İl Başkanı Cafer Birtürk; “Genel Merkezimiz Aday listemizi belirleyip, çalışmaları başlatmıştır. Denizli MHP olarak yol haritamızı belirledik. 24 Haziran seçimlerinde en iyi sonucu almak için gitmedik köy, çalmadık kapı bırakmayacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliği için bugüne kadar hep elini taşın altına koyan parti konumunda olan MHP, yine aynı fedakarlığı gösterecektir.   Milliyetçi Hareket Partisi Denizli teşkilatı olarak tek yumruk olup, 24 Haziran seçimlerinde tarih yazmak istiyoruz.  Seçimle ilgili tüm planlarımızı ve çalışmalarımızı en ücra köşeye kadar yayacağız.  MHP, Ülke genelinde ve Denizli’de sürpriz parti olacaktır.” Dedi.

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, partisinin Denizli Miletvekili adayları listesini basına değerlendirdi.

 

Birtürk; “Açıklanan liste, Genel Merkezimizin takdiridir. Adaylarımıza ve Denizli’mize hayırlı olsun.Adaylarımızla bir olup, en fazla  milletvekilini MHP’nin çıkarması için çalışacağız.” Dedi.

 

Milletvekili adaylarını açıklayan ilk parti MHP oldu. Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Cafer Birtürk, aday listesinin belirlenen süreden önce açıklanması nedeniyle, diğer partilerden  bir adım önde çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

 

Aday listesinde yar alan adaylara başarılar dileyen MHP İl Başkanı Cafer Birtürk; “Genel Merkezimiz Aday listemizi belirleyip, çalışmaları başlatmıştır. Denizli MHP olarak yol haritamızı belirledik. 24 Haziran seçimlerinde en iyi sonucu almak için gitmedik köy, çalmadık kapı bırakmayacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliği için bugüne kadar hep elini taşın altına koyan parti konumunda olan MHP, yine aynı fedakarlığı gösterecektir.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli teşkilatı olarak tek yumruk olup, 24 Haziran seçimlerinde tarih yazmak istiyoruz.  Seçimle ilgili tüm planlarımızı ve çalışmalarımızı en ücra köşeye kadar yayacağız.  MHP, Ülke genelinde ve Denizli’de sürpriz parti olacaktır.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.