Birtürk;"Seçim çalışmalarımız sürüyor"

SİYASET 12.12.2018 - 11:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Birtürk;"Seçim çalışmalarımız sürüyor"

Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Cafer Birtürk, Merkez ilçeler başta olmak üzere tüm ilçelerde MHP’nin kendi adayları ile seçim çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.   MHP il Başkanı Cafer Birtürk; “il merkezindeki merkez ilçelerimiz  Merkezefendi ve  Pamukkale ilçelerimizin yanında diğer ilçelerimizin tamamında MHP kendi adayları ile seçime hazırlanmaktadır. Şu ana kadar tüm ilçelerde adayımızı belirledik. Seçim çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir haricinde tüm ilçelerde MHP kendi adayları ile seçim çalışmalarını sürdürmektedir. MHP, tüm ilçelerde kendi adayları ile seçim çalışmalarına devam etmektedir.   Biz teşkilat olarak çalışmalarımızı tamamladık. Tüm ilçe teşkilatlarımız, kadın kollarımız seçim bölgelerinde geceli-gündüzlü çalışmalarını yapıyor. MHP 31 Mart yerel seçimlerinde  büyük sürpriz yaparak, bir çok ilçe belediyesinde MHP,  üçhilali dalgalandıracaktır.” Diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Cafer Birtürk, Merkez ilçeler başta olmak üzere tüm ilçelerde MHP’nin kendi adayları ile seçim çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

 

MHP il Başkanı Cafer Birtürk; “il merkezindeki merkez ilçelerimiz  Merkezefendi ve  Pamukkale ilçelerimizin yanında diğer ilçelerimizin tamamında MHP kendi adayları ile seçime hazırlanmaktadır. Şu ana kadar tüm ilçelerde adayımızı belirledik. Seçim çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir haricinde tüm ilçelerde MHP kendi adayları ile seçim çalışmalarını sürdürmektedir. MHP, tüm ilçelerde kendi adayları ile seçim çalışmalarına devam etmektedir.

 

Biz teşkilat olarak çalışmalarımızı tamamladık. Tüm ilçe teşkilatlarımız, kadın kollarımız seçim bölgelerinde geceli-gündüzlü çalışmalarını yapıyor. MHP 31 Mart yerel seçimlerinde  büyük sürpriz yaparak, bir çok ilçe belediyesinde MHP,  üçhilali dalgalandıracaktır.” Diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.