Bisikletli sürücüye çarpmamak için manevra yapan otomobil kaza yaptı

ASAYİŞ 28.05.2020 - 07:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bisikletli sürücüye çarpmamak için manevra yapan otomobil kaza yaptı

Denizli’de otomobil sürücüsü aniden önüne çıkan bisikletli sürücüye çarpmamak için manevra yapınca kontrolden çıkan araç aydınlatma direğine çarparak yan yattı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Olay, Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi Ulus Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre Volkan B. yönetimindeki 20 FM 254 plakalı otomobil, tiyatro kavşağına geldiği sırada aniden önüne çıkan bisikletli sürücüye çarpmamak için manevra yaptı. Ardından kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki aydınlatma direğine çarparak yan yattı. Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri önce araç içerisindeki sürücüyü çıkardı. Şans eseri sürücü Volkan B. kazayı yara almadan atlattı.   Trafik polisleri güvenlik gerekçesiyle caddeyi bir süreliğine trafiğe kapatırken, sonrasında yan yatarak yola savrulan otomobilin kaldırılmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.  

Denizli’de otomobil sürücüsü aniden önüne çıkan bisikletli sürücüye çarpmamak için manevra yapınca kontrolden çıkan araç aydınlatma direğine çarparak yan yattı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.


Olay, Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi Ulus Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre Volkan B. yönetimindeki 20 FM 254 plakalı otomobil, tiyatro kavşağına geldiği sırada aniden önüne çıkan bisikletli sürücüye çarpmamak için manevra yaptı. Ardından kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki aydınlatma direğine çarparak yan yattı. Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri önce araç içerisindeki sürücüyü çıkardı. Şans eseri sürücü Volkan B. kazayı yara almadan atlattı.

 


Trafik polisleri güvenlik gerekçesiyle caddeyi bir süreliğine trafiğe kapatırken, sonrasında yan yatarak yola savrulan otomobilin kaldırılmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı.


Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.