Boda Event Ajansı açıldı

DENİZLİ 14.04.2019 - 12:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Boda Event Ajansı açıldı

Denizli’de profesyonel ekibiyle düğün, nişan, doğum günü, özel günler ve festivallerde hizmet verecek olan Boda Event Ajansı’nın açılışı törenle yapıldı.   Sarayköylülerin yakından tanıdığı Yeni Asır Sarayköy Muhabiri merhum İbrahim Akkaya’nın çocukları Buse, Mehmet ve Serkan Akkaya’nın organizasyon şirketi Boda Event Ajansın açılış törenine CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, Akkaya Ailesi’nin yakınları, dostları ve akrabaları katıldı.     Merkezefendi İlçesi’ne bağlı Saltak Mahallesi, Mimar Caddesi’nde üzerinde bulunan Boda Event Ajansı’ın açılışında konuşan. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan “Merkezefendi’ye kadın eli değecek dedik. Göreve başladıktan sonra açtığım üç işyerinde başrolde kadınlarımız rol alıyor. Hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum. Her zaman kadın girişimcilerin yanında ve destekçisi olacağım” dedi. CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar ise, “İstihdamı artırmak için daha çok işyeri açılmalıdır. Akkaya kardeşlere başarılar diliyorum. Yeni açılan ajansımızın çok başarılı olacağından eminim.” dedi.     Denizli’de düğün, nişan, doğum günü, özel günler ve festivallerde hizmet verecek olan Boda event Ajansı’nın açılış kurdelesi, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Akkaya Kardeşler tarafından kesildi.

Denizli’de profesyonel ekibiyle düğün, nişan, doğum günü, özel günler ve festivallerde hizmet verecek olan Boda Event Ajansı’nın açılışı törenle yapıldı.

 

Sarayköylülerin yakından tanıdığı Yeni Asır Sarayköy Muhabiri merhum İbrahim Akkaya’nın çocukları Buse, Mehmet ve Serkan Akkaya’nın organizasyon şirketi Boda Event Ajansın açılış törenine CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, Akkaya Ailesi’nin yakınları, dostları ve akrabaları katıldı.

 

 

Merkezefendi İlçesi’ne bağlı Saltak Mahallesi, Mimar Caddesi’nde üzerinde bulunan Boda Event Ajansı’ın açılışında konuşan. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan “Merkezefendi’ye kadın eli değecek dedik. Göreve başladıktan sonra açtığım üç işyerinde başrolde kadınlarımız rol alıyor. Hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum. Her zaman kadın girişimcilerin yanında ve destekçisi olacağım” dedi. CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar ise, “İstihdamı artırmak için daha çok işyeri açılmalıdır. Akkaya kardeşlere başarılar diliyorum. Yeni açılan ajansımızın çok başarılı olacağından eminim.” dedi.

 

 

Denizli’de düğün, nişan, doğum günü, özel günler ve festivallerde hizmet verecek olan Boda event Ajansı’nın açılış kurdelesi, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Akkaya Kardeşler tarafından kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.